Ποιες αναδείχθηκαν οι πιο μισητές selfies διασήμων;

Γωγώ Φούντα
Ποιες αναδείχθηκαν οι πιο μισητές selfies διασήμων;

Οι φίλοι μας οι βρετανοί πάντως ψήφισαν

H μανία των selfies, εκεί που λέγαμε ότι είναι απλά μια μόδα και θα περάσει, όσο πάει και εξαπλώνεται σαν λαίλαπα, με αποτέλεσμα να βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από προιόντα αυτοφωτογράφισης στα social media! Ελάτε ομολογήστε το: Σας σπάνε κυριολεκτικά τα νεύρα και κάθε φορά που βλέπετε μία τέτοια φωτογραφία θέλετε να ουρλιάξετε με όλη σας τη δύναμη; Δεν είστε μόνοι εκεί έξω.

Σύμφωνα με μία άκρως πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ψηφοφορία που διεξήχθη-που αλλού-στη Βρετανία, το κοινό κλήθηκε να αναδείξει τις πιο εκνευριστικές celebrity selfies, με σειρά... αηδίας! Πρώτη και καλύτερη αναδείχθηκε η γνωστή selfie με μαγιό, στην οποία είναι ειδήμων η Kim Kardashian και η Rihanna, με δεύτερη την επίσης ενοχλητική στο... γυμναστήριο και τρίτη οτιδήποτε έχει να κάνει με παχυντικό φαγητό, το οποίο αν κρίνουμε από τη σιλουέτα των stars ΔΕΝ καταβροχθίζουν!

Την τέταρτη θέση κατέλαβε επάξια η selfie είμαι ροφός, δηλαδή σουφρώνω χείλια δίχως αύριο, την πέμπτη η κλασική του κρεβατιού, την έκτη η make up free- και καλά- και την έβδομη η απλή πατροπαράδοτη που απλά κοιτάς την κάμερα και χαμογελάς. Στην όγδοη θέση έχουμε τις selfies των ζευγαριών, στην ένατη τις μεθυσμένες και στη δέκατη τις... ντροπαλές!

Αλήθεια, εσάς ποια είναι η χειρότερή σας;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε φωτογραφίες από το ονειρικό σπίτι της Sarah Jessica Parker: Και ναι,το χρυσοπουλάει!

Η Κατερίνα Καινούργιου «λιώνει» στην αγκαλιά του συντρόφου της: Δείτε την τρυφερή photo!