To σοκ της εβδομάδας: Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει και... συγκλονίζει

Γωγώ Φούντα
To σοκ της εβδομάδας: Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει και... συγκλονίζει

Βαριές κουβέντες ξεστομίζεις Gwyneth

A όλα κι όλα: Η Gwyneth Paltrow είναι ένα κορίτσι που δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ, και έχει πάντα και κάτι νεό να αποκαλύψει, και συνήθως να μας κάνει έξαλλους, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Οπότε δεν μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση, το ότι για ακόμη μία φορά προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με τις δηλώσεις της, οι οποίες σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με το πολυτελές lifestyle της.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα μικρό flashback στα σχολικά της χρόνια και μοιράστηκε διάφορα ευτράπελα από τη ζωή της ως έφηβη. Kαι πάνω που τα γέλια ανάμεσα στη Gwyneth και τον Jimmy, έδιναν κι έπαιρναν, η star πέταξε τη βόμβα της και μας άφησε σέκους.

«Φέτος τα παιδιά μου ξεκίνησαν να πηγαίνουν για μάθημα με το σχολικό και έχει πολλή πλάκα όλο αυτό», εξομολογείται. Ώπα Gwyneth μισό λεπτό κορίτσι μου. Τι ήταν αυτό που ξεστόμισες. Τα παιδιά τα δικά σου πηγαίνουν όπως οι κοινοί θνητοί στο σχολείο; Μάλλον την έχει πειράξει πολύ η σχέση του Chris Martin με την Jennifer Lawrence. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston είναι 3 μηνών έγκυος

Sarah Jessica Parker: Η πιο στιλάτη μαμά! Δείτε τη να πηγαίνει τα διδυμάκια στο σχολείο