Amy Winehouse: Η μητέρα της μιλά για την τελευταία φορά που την είδε «Βρωμούσε αλκοόλ»

Amy Winehouse: Η μητέρα της μιλά για την τελευταία φορά που την είδε  «Βρωμούσε αλκοόλ»

Δείτε τι είπε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

Η μητέρα της Amy Winhouse, Janise άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την κόρη της αλλά για την τελευταία φορά που την είδε στο σπίτι της, λίγο πριν πεθάνει.

Αναβιώνοντας πολύ οδυνηρές μνήμες βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ενώ αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που την επισκέφθηκε στο σπίτι της με το που μπήκε μέσα ήθελε να φύγει καθώς "βρωμούσε αλκοοόλ" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρχικά πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι πολύ γενναίο για μια μητέρα να μιλά για τον χαμό του παιδιού της. Έναν χαμό που δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει παρά μόνο αν κλείσει η ίδια τα μάτια της. Όμως η Janis που πραγματικά κοιτώντας την στα μάτια είναι σαν να βλέπετε την Amy Winehouse αποφάσισε να μιλήσει για την κόρη της, που έφυγε τόσο νωρίς.

"Δεν μπορούσα να κάτσω εκεί και να την βλέπω έτσι" δήλωσε με δάκρυα στα μάτια " έβλεπα μπουκάλια από άσπρο κρασί παντού ενώ σοκαρίστηκε πραγματικά όταν αντίκρισε την 27χρονη κόρη της.

Όταν έφθασε στο σπίτι, σύμφωνα με τη συνέντευξή της, την υποδέχθηκε ο σωματοφύλακας της τραγουδίστριας, ο οποίος της ζήτησε να περιμένει κάτω. Εκείνος πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόταν η Amy και σύμφωνα με την Janis, η κόρη της ήταν τόσο μεθυσμένη που έπρεπε να την βοηθήσει ο σωματοφύλακας προκειμένου να κατέβει τις σκάλες.

"Σε κάποια στιγμή την είδα να εκσφενδονίζεται πάνω στον ώμο του σωματοφύλακα. Ήταν φανερό ότι την έπλυνε, την έντυσε και προσπάθησε να την κάνει έτσι ώστε να φαίνεται φυσιολογική. Όμως εκείνη βρωμούσε αλκοόλ και η μυρωδιά αναδυόταν από κάθε της πόρο". Η τραγουδίστρια που είχε εθιστεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά βίας προσπαθούσε να συντάξει μια πρόταση.

Η Janis θυμάται ότι η κόρη της κρατούσε στα χέρια της μια μεγάλη συλλογή απο οικογενειακές φωτογραφίες αλλά επειδή ήταν πολύ μεθυσμένη τις έπεσαν όλες κάτω. Την επόμενη ημέρα, στις 23 Ιουλίου του 2011, η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Από τότε η μητέρας έχει αφοσιωθεί στην συγκέντρωση χρημάτων για το Amy Winehouse Foundation, που το ίδρυσε στη μνήμη της.

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί το θρυλικό φόρεμα της Amy Winehouse

Τρία χρόνια χωρίς την Amy Winehouse: 10 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε γι' αυτήν