5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη νέα αγαπημένη του Robert Pattinson

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη νέα αγαπημένη του Robert Pattinson

Πού μεγάλωσε, τα πολλά της ταλέντα και η άποψή της περί... ομορφιάς

Εδώ και λίγες ημέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Robert Pattinson είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια FKA Twigs. Μάλιστα η κοινή τους φωτογραφία την ώρα που βγαίνουν έξω από ένα ξενοδοχείο έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.
Ποια είναι όμως η FKA Twigs;
1. Το κανονικό της όνομά είναι Tahliah Bernett. Μεγάλωσε στην αγροτική περιοχή της Αγγλίας, Gloucestershire και τελείωσε ένα καθολικό γυμνάσιο. Αρχικά στη μουσική σκηνή εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Twigs ενώ αργότερα όταν οι Αμερικανοί καλλιτέχνες The Twigs παραπονέθηκαν για τη... συνωνυμία εκείνη πρόσθεσε το FKA δηλαδή Formerly Known As (Παλιότερα γνωστό ως)
2. Είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν μια υπερ- ταλαντούχα τραγουδίστρια που είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα όπως Kylie Minogue, Ed Sheeran.
3. Η μουσική της έκανε εντύπωση αμέσως στον καλλιτεχνικό χώρο. Η πρώτη της δουλειά κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο και οι κριτικές που απέσπασε ήταν πραγματικά μοναδικές. Την αποκάλεσαν ιέρεια της R&B ενώ γινόταν λόγος για ένα σπάνιο άλμπουμ.
4. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Μάλιστα έχει γράψει στο Ιnstagram ότι αν της ταιριάζει κάποιος ρόλο απο το σήριαλ Friends αυτός θα ήταν της Φοίβης.
5. Δεν θέλει να ακολουθεί τον Μύθο της Ομορφιάς. Έχει δηλώσει σχετικά: "¨Απλά μου αρέσει να φτιάχνω μουσική όλα τα άλλα είτε ένα κολακευτικό φίλτρο είτε μια ανδρική ψευδαίσθηση. Δεν θέλω να είναι μέρος του μύθου περί ομορφιάς, δεν είναι χρήσιμο σε κανέναν.

Διαβάστε επίσης:

Robert Pattinson: Δείτε τη νέα αγαπημένη του!

Δεν το φαντάζεστε! Ο πιο καυτός από ποτέ Robert Pattinson θέλει να υποδυθεί τον...