Τέλος ο Harry και η Μeghan Μarkle από το Παλάτι και το διαζύγιο είναι οριστικό

Τέλος ο Harry και η Μeghan Μarkle από το Παλάτι και το διαζύγιο είναι οριστικό

Το Megxit είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Ένα χρόνο μετά το Megxit που ταρακούνησε τα θεμέλια του Παλατιού, ήρθε η οριστική απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

H απόφαση είναι οριστική και η ανακοίνωση του Παλατιού πιο επίσημη από ποτέ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν πως δεν θα επιστρέψουν ως κύρια μέλη της βασιλικής οικογένειας σε μια ανακοίνωση που δόθηκε πρώτα από το Buckingham.

Harry και Meghan παραιτήθηκαν πέρσι και έχει περάσει ένας χρόνος από το Megxit, τον οποίο ζήτησαν οι Sussexes για να μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Λονδίνο.Όλα αυτά ενώ οι φήμες οργιάζουν πως ετοιμάζονται να μιλήσουν για όλα στην Oprah.



Ο 36χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη αγαπημένη του που ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, κατάφεραν μέσα στη χρονιά που πέρασε, να πάρουν οριστική απόφαση για το μέλλον τους και στο τέλος της προθεσμίας που τους είχε δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, επέλεξαν να παραμείνουν τελικά μέλη της οικογένειας αλλά όχι του Brand πίσω από το Παλάτι.

Οι οργανισμοί τους οποίους είχαν αναλάβει ο Harry και η Meghan επιστρέφουν στη βασίλισσα που θα τους μοιράσει στα υπόλοιπα βασικά βασιλικά μέλη.

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το Παλάτι:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα πως δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά από συνομιλίες του δούκα με τη βασίλισσα, υπάρχει γραπτή απόφαση του πρίγκιπα που επιβεβαιώνει την παραίτησή του από τα καθήκοντά του στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι υπεύθυνος για να συνεχίσει να εργάζεται πάνω στις υποχρεώσεις που ήρθαν στη ζωή κοινωνικής προσφοράς που ζούσε.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο Harry αποδεσμεύεται και από τα στρατιωτικά καθήκοντα τα οποία είχε ως κεφαλή τους όλα αυτά τα χρόνια και η ανακοίνωση εκφράζει τη δυσαρέσκεια της βασίλισσας ως εξής: