Ο Harry αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε τη Meghan Markle και τι πιστεύει για το Crown

Ο Harry αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε τη Meghan Markle και τι πιστεύει για το Crown

Πώς η Meghan κέρδισε τον Harry. Επιτέλους μάθαμε.

Όλοι περίμεναν πως η πρώτη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry θα ήταν εκείνη στην Όπρα παρέα με τη Meghan Markle, κι όμως, ο 36χρονος Harry μας εξέπληξε για μια ακόμα φορά, μιλώντας στον James Corden για όλα.

Πέρα από την εξήγηση που έδωσε το Megxit, τονίζοντας πως η σχέση με τα Βρετανικά μίντια ήταν τόσο τοξική που έβλαπτε την πνευματική του υγεία, ο Harry παραδέχτηκε για πρώτη φορά, πώς και πότε κατάλαβε πως η Meghan είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Ο πρίγκιπας παραδέχτηκε πως ο τρόπος που τα μέλη της οικογένειάς του ξεκινούν μια σχέση είναι ο αντίστροφος από εκείνον που ξεκινά οποιαδήποτε άλλη σχέση για τον υπόλοιπο κόσμο.




Στην αρχή του δεσμού του, έπρεπε να είναι μόνος με τη Meghan, έξοδοι σε εστιατόρια και μαγαζιά δεν γίνονταν, οπότε στο δεύτερο ραντεβού ο Harry κατάλαβε πως η Markle είναι κάτι παραπάνω από μια γνωριμία:

«Ήμασταν τόσο άνετοι, περνούσαμε πολύ χρόνο οι δυο μας, και ήταν ωραία, στους δύο πρώτους μήνες, πήγαμε από το ένα στο εκατό σε λίγο χρόνο».

Ο Harry παραδέχτηκε ακόμα πως βλέπει το Crown και το προτιμάει σε σχέση με όσα γράφουν οι εφημερίδες για τον ίδιο και την οικογένεια:

«Δεν είναι η πραγματικότητα είναι μυθοπλασία, δίνει μια γενική ιδέα για το ποια ήταν η αλήθεια, είμαι πιο άνετος με το Crown από ότι είμαι με όσα γράφονται για μένα, την οικογένεια, τη γυναίκα ή το παιδί μου. Στο Crown ξέρουμε ότι μιλάμε για μυθοπλασία ενώ στις εφημερίδες υποτίθεται πως γράφουν ειδήσεις».

Τι αποκάλυψε ο πρίγκιπας για τον γιο του Archie; Διάβασε στη gallery και ενθουσιάσου