Βούρκωσε η Markle στο τρέιλερ με την Oprah: Ξέσπασε ο πρίγκιπας Harry (video)

Βούρκωσε η Markle στο τρέιλερ με την Oprah: Ξέσπασε ο πρίγκιπας Harry (video)

«Αυτά που μου περιγράψατε είναι σοκαριστικά», είπε η Oprah.

Η επόμενη Κυριακή αναμένεται δύσκολη για το Παλάτι και την βρετανική βασιλική οικογένεια. Βλέπεις, το CBS αποφάσισε να μας δώσει ένα μικρό trailer από τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Harry και η εγκυμονούσα Meghan Markle στην Oprah Winfrey.

«Αυτά που μου είπατε είναι σοκαριστικά, περιμένετε ένα λεπτό» τονίζει η Oprah δείχοντας έκπληκτη κι ενώ μας έχει ήδη πει πως στη συνέντευξη αυτή δεν υπάρχουν στεγανά και θα υπάρξουν ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω σε όλα!

Η 39χρονη Μarkle δεν μιλάει στο τρέιλερ αλλά φαίνεται να βουρκώνει όταν η Oprah τονίζει πως υπήρξε αδιαμφισβήτητα ένας τσακωμός ενώ η ερώτηση:
«Εσύ δεν μιλούσες ή σε έκαναν να μην μιλάς» προς την Markle μας κάνει να ανυπομονούμε να δούμε τη συνέντευξη αυτή.



Ατάκα- φωτιά λέει στο τρέιλερ ο πρίγκιπας Harry ο οποίος φαίνεται πως συγκρίνει τον θάνατο της μητέρας του με την απόφαση για το Mexgit:
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μήπως η ιστορία επαναληφθεί. Για μένα είναι σημαντικό πως κάθομαι δίπλα στη γυναίκα μου εδώ και είμαι χαρούμενος γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ήταν για εκείνη να το περνάει όλο αυτό μόνη της όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί όλο αυτό ήταν απίστευτα δύσκολο αλλά είχαμε ο ένας τον άλλο».
Η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου και αναμένεται να ταρακουνήσει και την ίδια τη βασίλισσα.

Δες τα πλάνα παρακάτω