Aπίστευτες καταγγελίες εις βάρος της Meghan: To bullying και οι προσβολές σε πρώην υπαλλήλους(photo)

Aπίστευτες καταγγελίες εις βάρος της Meghan: To bullying και οι προσβολές σε πρώην υπαλλήλους(photo)

Ο εκπρόσωπός της τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Σε μία εποχή όπου είμαστε όλοι πολύ ευαίσθητοι απέναντι στον εκφοβισμό, όποιας μορφής κι αν είναι, η είδηση ότι η Meghan Markle, έχει φερθεί με σκληρότητα απέναντι σε άτομα που εργάζονταν γι’ αυτή, προκαλεί το λιγότερο, απογοήτευση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Daily Mail, η οποία έχει καταστήσει σαφές ότι ΔΕΝ είναι με το μέρος του ζεύγους Harry-Meghan, αναφέρει στο ρεπορτάζ της, ότι τον Οκτώβριο του 2018, η Meghan, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν!

Ο Jason Knauf είναι ο ένας από τους ανθρώπους που υπέστη εκφοβισμό εκ μέρους της τότε δούκισσας του Sussex, ο οποίος τώρα πια εργάζεται για λογαριασμό του William και της Kate, δήλωσε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του, στους οποίους η Meghan ασκούσε τεράστια πίεση, η οποία συνοδευόταν από προσβολές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Meghan να τον στοχοποιήσει και εντέλει να τον διώξει από το σπίτι μαζί με έναν ακόμη. Ο Harry, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του Knauf, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του ζήτησε να μην εγκαταλείψει τη θέση του.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery:

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη στην Oprah: