Αυτές ήταν οι φημολογούμενες ως ερωμένες του πρίγκιπα Φιλίππου

Αυτές ήταν οι φημολογούμενες ως ερωμένες του πρίγκιπα Φιλίππου

Το όνομα του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ ενεπλάκη σε πολλά σκάνδαλα.

Η ζωή στο παλάτι έχει συνδυαστεί με πολλά σκάνδαλα όλα αυτά τα χρόνια. Επί δεκαετίες, οι βασιλείς με τα παιδιά τους είχαν τον τρόπο τους να βρίσκονται στα καθημερινά θέματα συζήτησης εντός των σπιτιών. Όσο φτάνουμε στο σήμερα, τα νέα πια μαθαίνονται από τα social media, ωστόσο, η βασιλική οικογένεια, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, είναι γνωστή σε όλους.

Τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει ανά διαστήματα έχουν χαραχτεί στις μνήμες μας. Γιατί πολλά έχουν ξεφύγει από τις βασιλικές νόρμες και έχουν αποδείξει ότι ο τα μέλη της στην πράξη δεν είναι παρά άνθρωποι της διπλανής πόρτας.




Όσον αφορά στο θέμα του Φιλίππου, ο πρίγκιπας και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ έχει πολλά ατοπήματα στο βιογραφικό του. Η λίστα με τις φημολογούμενες ερωμένες του είναι μεγάλη και περιλαμβάνει γυναίκες κάθε background, στις οποίες, σύμφωνα με πηγές, ο πατέρας του Καρόλου έβρισκε παρηγοριά.

Αν παρακολουθείς τη σειρά The Crown σίγουρα όλα αυτά θα σου είναι γνώριμα στο άκουσμα. Μπορεί απτές αποδείξεις να μην έχουν φτάσει στα χέρια μας -γιατί και να υπήρχαν ποτέ, δύσκολα θα παραμέναν ακέραιες-, όμως, ένα royal όνομα, όπως αυτό, θα είναι πάντα στο επίκεντρο.

Οπότε, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες, φημολογούμενες ερωμένες του στην παρακάτω gallery.