Meghan - Harry: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η περιβόητη συνέντευξη στην Oprah

Meghan - Harry: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η περιβόητη συνέντευξη στην Oprah

Μεγάλο κόστος πολλών εκατομμυρίων.

Πριν δέκα ημέρες ξεκίνησε το promo της αποκλειστικής συνέντευξης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Makle στο CBS και την Oprah Winfrey.

Στις ημέρες που μεσολάβησαν είδαμε τρία τρέιλερ, τα οποία άναψαν φωτιές με την Markle να δηλώνει σε ένα από αυτά:
«Πώς νιώθεις που σκέφτεσαι ότι ακούει το Παλάτι την αλήθεια που λες σήμερα»;

«Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί, Η φίρμα παίζει ενεργό ρόλο στο να διαιωνίζονται ψέματα εναντίον μας κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε πράγματα, έχουν ήδη χαθεί πολλά ήδη», τόνισε η Meghan.



«Για μένα, είμαι πραγματικά πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ, μιλώντας μαζί σου με τη σύζυγό μου δίπλα μου, Δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα ήταν να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον εμείς είχαμε ο ένας τον άλλον», λέει Harry και δεν είναι να απορείς που ενδιάμεσα προέκυψε σκάνδαλο με κακή συμπεριφορά της 39χρονης εγκυμονούσας, στο διάστημα που έμεινε στο Λονδίνο και στο Παλάτι με μέλη του προσωπικού που δεν άντεξαν και παραιτήθηκαν.

Κι ενώ είμαστε λίγες μόνο ώρες μακριά από την προβολή της περιβόητης πια συνέντευξης, η Page Six αποκάλυψε το συνολικό κόστος της συνέντευξης: