Το αδημοσίευτο βίντεο της Meghan Markle που παίζει box πρέπει να το δεις

Το αδημοσίευτο βίντεο της Meghan Markle που παίζει box πρέπει να το δεις

Τα κρυφά ταλέντα της δούκισσας του Sussex.

Μερικές ώρες ακόμη απομένουν μέχρι να βγει στον αέρα η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με την Oprah Winfrey μέσα από το CBS. Το promo της συνέντευξης έχει ξεκινήσει περίπου δέκα μέρες πριν και στα trailer που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε ήδη μάθει αρκετά πράγματα.

Φυσικά το Παλάτι δεν έχει μείνει αμέτοχο στο άκουσμα της συνέντευξης αυτής και το απόγευμα στις 7 (5 για το Ηνωμένο Βασίλειο) η βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει τις δικές της δηλώσεις. Μερικά 24ωρα πριν η Meghan έκανε ευθεία επίθεση στο Παλάτι, το οποίο περιγράφει ως «η φίρμα» έπειτα από καταγγελίες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν πως η δούκισσα ασκούσε bullying στους εργαζομένους.

Η Meghan έδωσε τη δική της απάντηση για τις καταγγελίες αυτές και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι έχει να πει η Ελισάβετ επάνω σε όλο αυτό. Κι ενώ το όνομα της Meghan έχει ακουστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, να που εμφανίζεται κι ένα βίντεο από την pre-royal ζωή της, στο οποίο η δούκισσα του Sussex κάνει box.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Υπάρχει αδημοσίευτο υλικό που δείχνει τη Meghan Markle σε προπόνηση kick boxing και αλήθεια έχουμε ενθουσιαστεί. Καθώς βλέπουμε η δούκισσα έχει πολλά ταλέντα και αυτό το λατρέψαμε απίστευτα.

Η Meghan φορά μαύρο κολάν και φανελάκι και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά στην προπόνησή της. Αυτό το βίντεο της Meghan είναι στο Τορόντο χρόνια πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα της και κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο πριν από δύο χρόνια. Είναι αυτή και ο trainer της Jorge Blanco.

Δες το βίντεο.


https://www.instagram.com/p/CLtt5delF6K