Τελικά ποιος Royal έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Meghan και του Harry; (video + photos)

Τελικά ποιος Royal έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Meghan και του Harry; (video + photos)

Ήρθε η στιγμή να μάθουμε την αλήθεια; 

Προφανώς και το θέμα της ημέρας είναι η συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, και προφανώς τα Μέσα όλου του κόσμου, προσπαθούν να δουν πίσω από τα λόγια των δύο πρωταγωνιστών για κρυφά μηνύματα και μπηχτές.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη ήταν και αυτό του «χρώματος» του Archie, όσο ακόμα η Meghan ήταν έγκυος. Όπως λοιπόν ανέφερε το ζευγάρι, υπήρχε συγκεκριμένο άτομο από τη βασιλική οικογένεια, το οποίο εξέφρασε φόβους ότι το δέρμα του μωρού θα ήταν αρκετά «σκούρο» και ότι αυτό θα ήταν ένα γεγονός που δύσκολα θα μπορούσα να διαχειριστούν.

Φυσικά κανένας από τους δύο δεν κατονόμασε το άτομο αυτό, με τον Harry να ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο παππούς του, Πρίγκιπας Φίλιππος.

Όπως ήταν φυσικό, οι υποθέσεις και οι συζητήσεις σχετικά με το ποιος μπορεί να έκανε το άσχημο αυτό σχόλιο, πήραν φωτιά, ενώ μία άποψη που ακούστηκε το πρωί, από την παρουσιάστρια Allison Langdon φαίνεται να είναι και αυτή που εντέλει… επικτρατεί!

Διάβασε στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες: