Ράκος ο πρίγκιπας William μετά τα όσα είπε ο αδερφός του πρίγκιπας Harry

Ράκος ο πρίγκιπας William μετά τα όσα είπε ο αδερφός του πρίγκιπας Harry

Έπεσε στα βράχια η σχέση των δύο πριγκίπων.

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες και ο πρίγκιπας William έχει κάθε λόγο να πιστεύει κάτι τέτοιο. Βλέπεις, η συνέντευξη του αδερφού του στην Oprah Winfrey, πρώτα πρώτα πίκρανε τον ίδιο ενώ και η αναφορά στην Kate Middleton και τον καυγά της με τη Meghan Markle, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

«Όπως είπα και πριν, λατρεύω τον William. Έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί και έχουμε μια κοινή εμπειρία, αλλά εμείς βρισκόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια» και συνέχισε λέγοντας: «Η σχέση αυτή χρειάζεται "χώρο" αυτή τη στιγμή και ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα, ελπίζω», είπε με πλήρη ειλικρίνεια ο Harry για να συμπληρώσει:

«Είναι μέρος του ρόλου. Eίναι αυτό που αναμένεται, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι στην οικογένεια, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου, είναι παγιδευμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουν τους ρόλους τους. Και τρέφω τεράστια συμπόνια γι 'αυτό», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά ο μικρός πρίγκιπας.
Η ειδικός σε θέματα royal, του Entertainment Tonight, Katie Nicholl μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο William αυτή τη στιγμή και τα πράγματα που ανέφερε δεν είναι θετικά:



«Ο William είναι καταρρακωμένος από τη συνέντευξη αυτή. Μην ξεχνάμε πως η γυναίκα του, δούκισσα του Cambridge μπήκε στο κέντρο αλλά και η σχέση με τον πατέρα τους Κάρολο.
«Πιστεύω πως η ιδέα του να συρθεί η Κate στην κουβέντα αυτή ήταν ό,τι χειρότερο για τον William που εκνευρίστηκε πολύ γιατί η Kate ήταν εκείνη που προσπάθησε πολύ για να τα βρουν τα δύο αδέρφια μεταξύ τους. Ο τσακωμός του William και του Harry είχε στεναχωρήσει εκείνη πάνω απ’ όλα. Μην ξεχνάμε πόσο κοντά ήταν η Kate με τον Harry», τόνισε η ειδικός.
Όσο για τα σχόλια του Harry για τον παγιδευμένο αδερφό του, η ειδικός εξήγησε χαρακτηριστικά: