Η βασίλισσα απάντησε στο πιο μεγάλο ψέμα που είπε η Meghan Markle στην Oprah

Η βασίλισσα απάντησε στο πιο μεγάλο ψέμα που είπε η Meghan Markle στην Oprah

Η πλάνη της Meghan Markle.

Ένα από τα σημεία στη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey ήταν εκείνο όπου η 39χρονη δούκισσα εξήγησε πως σε αντίθεση με ό,τι βλέπουμε στις ταινίες, δεν υπήρξε κανέναν να την καθοδηγήσει στο πώς θα κάνει σωστά την δουλειά της ως πριγκίπισσα και εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε δει σε ταινίες, δεν υπάρχει κάποιο σχολείο για να μάθεις να μιλάς ή να σταυρώνεις τα πόδια σου ή να μάθεις να ζεις σαν royal. Δεν υπήρξε καμία εξάσκηση για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και δεν υπήρξε εξαίρεση για μένα».

Η Markle αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν η Sarah Ferguson εκείνη που της έδειξε πώς να σκύψει και να υποκλιθεί μπροστά στη βασίλισσα την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το Παλάτι.Αυτά τα γεγονότα που περιέγραψε η Markle, έσπευσε να διαψεύσει το ίδιο το Παλάτι με πολύ υψηλά ιστάμενη πηγή του.

Στο δημοσίευμα της Page διαρρέεται πως η ίδια η βασίλισσα ζήτησε από μια ομάδα έμπιστων υπαλλήλων της υψηλά στην ιεραρχία του Παλατιού να δείξουν στην Markle ό,τι χρειάστηκε και να την καθοδηγήσουν.

«Υπήρξε μια εξαιρετική ομάδα από έμπειρους υπαλλήλους στο Παλάτι που είχαν σκοπό να την βοηθήσουν. Δυστυχώς εκείνη και ο Harry δεν ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν κανένα, κι αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια».
Κι όχι μόνο.

DPG Network