Samantha Markle: Η Meghan τη γείωσε κι εκείνη έσταξε δηλητήριο

Samantha Markle: Η Meghan τη γείωσε κι εκείνη έσταξε δηλητήριο

Ακόμη ένα τοξικό μέλος στην οικογένεια της Markle.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως όλα τα μέλη της οικογένειας της Meghan Markle, εκτός από τη Doria Ragland είναι άκρως τοξικά. Από τον πατέρα της, μέχρι τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της, Samantha και Thomas Markle Jr, η τοξικότητα κυριαρχεί, και κάπως δίνουμε δίκιο στη δούκισσα του Sussex που απομακρύνθηκε από εκείνους.

Δεν της έχουν κάνει και λίγα πράγματα εδώ που τα λέμε τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια. Μπορεί ο μπαμπάς της να συμμάχησε με τα tabloids και να την πρόδωσε, όμως και η ετεροθαλής αδερφής της δεν ήταν καλύτερη που έγραψε βιβλίο στο οποίο εξέθετε τη Meghan. H Oprah λοιπόν στη συνέντευξη της Δευτέρας ρώτησε τη 39χρονη δούκισσα ποια είναι η γνώμη της για το βιβλίο αποκάλυψη της αδερφής της.

«Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να τα “πεις όλα” όταν δεν με ξέρεις», είπε η Meghan. «Μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι. Την τελευταία φορά που την είδα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 18, 19 χρόνια πριν και πριν από αυτό, 10 χρόνια πριν», τόνισε η 39χρονη.

Η Meghan ισχυρίζεται επίσης ότι η Samantha άλλαξε το επώνυμό της σε Markle «μόνο όταν άρχισα να βγαίνω με τον Harry. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό λέει αρκετά».

Και αν νόμιζες πως η Samantha που έχει κάνει άλλα κι άλλα θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια στις δηλώσεις αυτές έκανες λάθος. Η Samantha μίλησε στο Inside Edition μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης και αφού άκουσε όσα είπε η Meghan και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πώς μπορεί να λέει ότι δεν την γνωρίζω και ήταν μοναχοπαίδι. Έχουμε μαζί φωτογραφίες από όλη τη διάρκεια ζωής μας. Λοιπόν, πώς δεν μπορεί να με ξέρει»; είπε. Η Samantha έδειξε φωτογραφίες της και της Meghan όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας που είπε είχε τραβηχτεί πριν από 13 χρόνια κατά την αποφοίτησή της στο 2008. Λέει επίσης ότι άλλαξε το όνομά της σε Markle πριν από πολλά χρόνια και ότι το δίπλωμα κολλεγίου της έχει το επίθετο αυτό.

«Ήμουν Markle πριν από αυτήν», είπε. «Περίεργο που είπε ότι άλλαξα το όνομά μου μόνο όταν γνώρισε τον Harry. Το Markle ήταν πάντα το όνομά μου».