Γιατί ο Harry και η Meghan Markle δεν θα εμφανιστούν ποτέ στο Crown;

Γιατί ο Harry και η Meghan Markle δεν θα εμφανιστούν ποτέ στο Crown;

Τι αναφέρει ο δημιουργός της πιο πετυχημένης σειράς του 2020;

Το Crown είναι μία από τις σειρές στην πλατφόρμα του Netflix που έχει γίνει από τις αγαπημένες μας. Από την πρώτη κιόλας σεζόν μας συγκλόνισε με τα επεισόδια, τις ερμηνείες και την ιστορία της βασιλικής οικογένειας. Την τέταρτη σεζόν την περιμέναμε περισσότερο από όλες βέβαια, γιατί θα ήταν και η πρώτη μας επαφή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την ιστορία της με τον Κάρολο και την εμπλοκή της Καμίλα.

Η Emma Corrin είχε μία από τις καλύτερες ερμηνείες ως Diana και αυτό φάνηκε, αφού πήρε δύο βραβεία για τον ρόλο αυτό. Ωστόσο αν υπάρχει κάτι που μας απασχολεί, αυτό είναι το αν θα δούμε τον Harry και τη Meghan Markle σε κάποια από τις επόμενες σεζόν της σειράς. Κι εδώ μάλλον θα σε απογοητεύσουμε γιατί η απάντηση είναι αρνητική.

Ο δημιουργός μάλιστα εξήγησε και τον λόγο. Μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού με την Oprah Winfrey που προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο, τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει σχόλια σχετικά με το πώς ανυπομονούν να δουν τη συνέντευξη να επανέρχεται στη σειρά. Το ζευγάρι σχολίασε ακόμη και τη σειρά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Λοιπόν, δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί επειδή ο δημιουργός της σειράς του Netflix δεν θέλει να γράψει γι’ αυτά.

Δες στη gallery τον λόγο που αποκάλυψε.