Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kate Middleton θα σε ξαφνιάσει

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kate Middleton θα σε ξαφνιάσει

Και ίσως χρειαστείς και χρόνο να την αναγνωρίσεις.

Την εβδομάδα που μας πέρασε το όνομα της Kate Middleton ακούστηκε ιδιαίτερα, και αυτό λόγω της συνέντευξης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey την προηγούμενη Δευτέρα. Η δούκισσα του Sussex μίλησε για πράγματα που δεν ξέραμε και που δεν είχαμε μάθει ποτέ όσο βρισκόταν στη βασιλική οικογένεια, όπως οι αντιρρήσεις για το χρώμα του μωρού, οι αυτοκτονικές τάσεις κ.ο.κ.

Ένα ακόμη γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε και στάθηκε ιδιαίτερα ήταν στον τσακωμό της με την Kate Middleton, ο οποίος έτσι όπως παρουσιάστηκε από τα media έμοιαζε σα να ήταν η Meghan αυτή που έκανε την Kate να κλάψει ενώ συνέβη το αντίθετο. Αν δεν θυμάσαι το περιστατικό ωστόσο μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με την Kate Middleton όμως για έναν άλλο λόγο. Αιτία που γράφονται αυτές οι γραμμές στάθηκε μια φωτογραφία της δούκισσας του Cambridge, η οποία ανέβηκε στο Instagram account του Kensington εχθές στη γιορτή της μητέρας. Κάθε χρόνο μέσα στον Μάρτιο στην Αγγλία γιορτάζεται η γιορτή της μητέρας, όχι όμως έτσι όπως την ξέρουμε εμείς.

Η Ημέρα της Μητέρας ή η Κυριακή της Μητέρας, είναι μια μέρα για να τιμήσουν τις μητέρες και άλλες μητέρες, όπως γιαγιάδες, θετές μητέρες και πεθερές. Πολλοί άνθρωποι κάνουν μια ιδιαίτερη προσπάθεια να επισκεφθούν τη μητέρα τους. Τους παίρνουν κάρτες και δώρα και την πηγαίνουν για brunch, μεσημεριανό γεύμα ή τσάι σε καφετέρια, εστιατόριο ή ξενοδοχείο. Τα άτομα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τη μητέρα τους συνήθως στέλνουν δώρα ή κάρτες σε αυτήν.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παλάτι με τον George, τη Charlotte και τον Louis να τιμούν την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana με χειρόγραφα γράμματα, αλλά και την άλλη γιαγιά, Carole Middleton, φτιάχνοντάς της ένα υπέροχο γλυκό. Κι εκεί που χαζεύαμε το γλυκό που της έφτιαξαν, είδαμε τη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα και κοιτούσαμε την Kate ξαφνιασμένες.

Στη gallery παρακάτω θα δεις τη φωτό και θα καταλάβεις.