Η Markle είπε την αλήθεια για τη σχέση της με την Kate Middleton: Ο καυγάς και τα δάκρυα (video)

Η Markle είπε την αλήθεια για τη σχέση της με την Kate Middleton: Ο καυγάς και τα δάκρυα (video)

Meghan Markle- Kate middleton: Η αλήθεια για τη σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Μπορεί για τα μέλη της οικογένειας του Harry, η Meghan Markle να έκανε συνολικές αναφορές, χρησιμοποιώντας τον όρο Φίρμα, επιχείρηση και μπορεί για την βασίλισσα να είπε πως είναι υπέροχη, υπήρξε ένα πρόσωπο, της οικογένειας αυτής, στο οποίο η 39χρονη Markle αναφέρθηκε ονομαστικά.

Ω ναι, η οργή της εγκυμονούσας Markle, στο δεύτερο παιδί της έπεσε στην Kate, υποστηρίζοντας πως ένας τσακωμός με την Kate και η αναπαραγωγή του από τα tabloids ήταν εκείνος που άλλαξε την ψυχολογία της για πάντα.

Η Markle, μιλώντας στην Oprah αναφέρθηκε στο περίφημο εκείνο περιστατικό με τα φορέματα που έβαλαν τα παρανυφάκια στον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου, όπου οι Βρετανικές εφημερίδες είχαν αποκαλύψει πως η Meghan είχε προκαλέσει δάκρυα στην Kate.
Έλα όμως που η Markle αποκάλυψε πως η ιστορία συνέβη αντίστροφα:



«Αυτό ήταν το σημείο που όλα άλλαξαν. Και δεν το λέω για να είμαι σκληρή γιατί όντως η εβδομάδα εκείνη πριν τον γάμο ήταν δύσκολη. Κι εκείνη ήταν εκνευρισμένη για κάτι, αλλά το κατάλαβε και απολογήθηκε και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. »

Η Markle ανακάλεσε το περιστατικό στη μνήμη της και τόνισε πως της προκάλεσε δάκρια και πως ο τρόπος που το γεγονός αποτυπώθηκε στα μίντια πλήγωσε τα αισθήματά της.

«Βρήκα τα δημοσιεύματα σοκαριστικά, ήταν η αρχή της εκτέλεσης του χαρακτήρα μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να διαρρεύσει η ιστορία ούτε και αντίστροφα, θα έκανα τα πάντα για να προφυλάξω και εκείνη».

Η Markle τόνισε πως είναι λάθος ο κόσμος να συγκρίνει δύο γυναίκες και να τις βάζει να τσακώνονται:
«Αν αγαπάς εμένα, δεν θα μισείς εκείνη και αν αγαπάς εκείνη δεν χρειάζεται να μισείς εμένα».

Aν δεν θυμάσαι το περιστατικό που οδήγησε στον καυγά πριν τον πριγκιπικό γάμο, θα τον θυμηθείς στην παρακάτω gallery.