Ο πρίγκιπας William έλαβε τον πιο απροσδόκητο τίτλο στη ζωή του

Ο πρίγκιπας William έλαβε τον πιο απροσδόκητο τίτλο στη ζωή του

Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε αυτό.

Ο πρίγκιπας William είναι ο μεγάλος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana, και ο μεγαλύτερος αδερφός του Harry. Είναι τρίτος στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου και κάτι μας λέει πως αυτό δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί.

Ο William έχει αρκετούς τίτλους εκτός από αυτόν του δούκα του Cambridge και τώρα απέκτησε ακόμη έναν. Έναν τίτλο που δεν τον περίμενε ούτε ο ίδιος, και που μας εξέπληξε ιδιαίτερα. Ωστόσο αρκετοί δεν χάρηκαν με την επιλογή αυτή, και υποπτευόμαστε πως μάλλον θα ήθελαν κάποιον άλλο στη θέση του.

Ο πρίγκιπας William έλαβε τον τίτλο του «πιο σέξι φαλακρού άνδρα στον κόσμο» και οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με την επιλογή. Η Sun ανέφερε τα δεδομένα που βρέθηκαν από μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τους ειδικούς της αισθητικής χειρουργικής Longevita. Η λίστα καθορίστηκε από το ποσό των «σέξι» αναφορών για κάθε διασημότητα στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι που ο William κέρδισε τον τίτλο όταν υπάρχουν σέξι άντρες όπως ο Jason Statham, ο ράπερ Common, ο Stanley Tucci και άλλοι εκεί έξω. Μπορείς να μπεις στα social media τώρα και να δεις όλες τις επιλογές που δίνουν ο κόσμος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανείς στην πραγματικότητα δεν ερωτήθηκε για αυτήν την κατάταξη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις το top 10 των πιο sexy αντρών.