Υπέροχη είδηση: Άλλο ένα μωρό για το βασιλικό ζεύγος

Υπέροχη είδηση: Άλλο ένα μωρό για το βασιλικό ζεύγος

H βασιλική οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από τη στιγμή που η είδηση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle έκανε τον γύρο του κόσμου, η ανυπομονησία είναι μεγάλη για τον ερχομό αυτού του βασιλικού μωρού. Και μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να αφαίρεσε από τον Harry και την Meghan τα βασιλικά τους δικαιώματα όμως οι ίδιοι κρατούν τους τίτλους τους, ακόμα και μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και μπορεί να ακούγονται φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton όμως μια άλλη πριγκίπισσα υποδέχτηκε πριν από 2 ημέρες το τρίτο της παιδί. Το ζεύγος ανακοίνωσε τον ερχομό του μικρού τους γιου μέσω μιας φωτογραφίας στο Instagram χθες και όπως ήταν αναμενόμενο οι fans του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν μηνύματα αγάπης και πολλές ευχές για το νέο αυτό βασιλικό μωρό.

sofia filipos

Ο Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιού τους. Ο γιος του βασιλιά Carl XVI Gustaf και η σύζυγός του υποδέχτηκαν το τρίτο παιδί τους στο νοσοκομείο Danderyd στη Στοκχόλμη, τον νεογέννητο πρίγκιπα Julian.

Σε δήλωση του Σουηδικού Βασιλικού Δικαστηρίου, ο 41 ετών πρίγκιπας Carl Philip, και η 36χρονη πριγκίπισσα Sofia, ανακοίνωσαν ότι το πλήρες όνομα του τρίτου γιου τους είναι Julian Herbert Folke, αλλά θα πάρει τον βασιλικό του τίτλο. Ο πρίγκιπας Julian θα λάβει το Δουκάτο Halland, σύμφωνα με τη δήλωση, η οποία ανέφερε επίσης ότι το παιδί θα είναι μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, αλλά όχι του Βασιλικού Οίκου, και ως εκ τούτου δε διεκδικήσει τον τίτλο του βασιλιά.



Ο πρίγκιπας Julian, που είναι ο μικρός αδελφός του 4χρονου πρίγκιπα Alexander και του 3χρονου πρίγκιπα Gabriel, είναι έβδομος στη σειρά του σουηδικού θρόνου.

Δες το πανέμορφο βασιλικό ζεύγος με τα άλλα δύο τους παιδιά αλλά και τον νεογέννητο πρίγκιπα Julian, σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας λίγο μετά τη γέννησή του.