Harry-William: Η κηδεία του παππού τους τούς έφερε ξανά κοντά (video)

Harry-William: Η κηδεία του παππού τους τούς έφερε ξανά κοντά (video)

Ο ρόλος της Kate Middleton ήταν καταλυτικός για την επανασύνδεση των δύο αδερφών.

Τελικά έπρεπε να φτάσει αυτή η δύσκολη στιγμή για να συναντηθούν ξανά τα δύο αδέρφια και να έρθουν και πάλι κοντά! Σημαντικό ρόλο στην επανένωση αυτή έπαιξε γι' ακόμα μια φορά η Kate Middleton, η οποία είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τόσο τον σύζυγό της όσο και τον Harry.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry με αφορμή την κηδεία του αγαπημένου τους παππού, μίλησαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό... Τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν στο κοινό μαζί μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο κάτι που αποτελούσε μεγάλη είδηση, έπειτα και από τη σκιά που είχε δημιουργήσει η επίμαχη συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah.

Οι δύο πρίγκιπες αντάλλαξαν τα πρώτα τους λόγια καθώς περπατούσαν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μετά την τελετή σήμερα το απόγευμα, έχοντας συμμετάσχει νωρίτερα στην πομπή του φέρετρου του παππού τους. William και Harry περπατούσαν χωριστά πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου χωρίς ν΄ανταλλάξουν ούτε βλέμμα.

FILIPPOS13

Τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ήταν έπειτα από μια αυθόρμητη απόφαση ορισμένων από τη Βασιλική Οικογένεια να επιστρέψουν με τα πόδια στο κάστρο, παρά τα κρατικά αυτοκίνητα που είχαν παραταχθεί έξω από το παρεκκλήσι για να τους μεταφέρουν. Αυτό στάθηκε αφορμή να αποτυπώσουν οι κάμερες την επανένωση των δύο ανδρών, τη στιγμή που βρίσκονταν έξω από το παρεκκλήσι.

Περίπου μια ώρα νωρίτερα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ μπήκε στο παρεκκλήσι προπορευόμενος του μικρότερου αδερφού του, ενώ μέσα στον ναό κάθονταν σε αντίθετες πλευρές. Δίπλα στον William καθόταν σιωπηλή η σύζυγός του Kate Middleton. Και οι δύο πρίγκιπες έδειχναν βαθιά συντετριμμένοι τη στιγμή που περπατούσαν σιωπηλοί πίσω από το ειδικά διαμορφωμένο Land Rover που μετέφερε το φέρετρο του παππού τους.

will1

Όλοι πίστευαν πως η απώλεια του Πρίγκιπα Φίλιππου, που και οι δύο άνδρες αγαπούσαν βαθιά, θα μπορούσε να σταθεί αφορμή για την επανασύνδεσή τους. Και ναι, αυτό επιβεβαιώθηκε! Ακόμη και στη τελευταία του στιγμή ο Δούκας του Εδιμβούργου και αγαπητός τους παππούς, έκανε το σωστό!

Η σημερινή ημέρα αποτελεί σημαντική στιγμή για τα δύο αδέρφια, καθώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες (η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τον Μάρτιο του 2020, όταν παρακολούθησαν μια τελετή στο Westminster Abbey με άλλους βασιλείς).

will2

«Η στιγμή της επανασύνδεσης, μεταξύ του William και του Harry ήρθε ακριβώς στο τέλος της τελετής, καθώς έφυγαν από το παρεκκλήσι», δήλωσε στο MailOnline η Τζούντι Τζέιμς, ψυχολόγος, expert στη γλώσσα του σώματος. «Σε μια καλά συντονισμένη αλλά και σχετικά φυσική στιγμή, ο Harry πήγε πίσω από τον William και την Kate ώστε να περπατήσουν μαζί και να κουβεντιάσουν», είπε η Τζέιμς και συνέχισε λέγοντας: «Μετά από λίγα δευτερόλεπτα από μια φυσική και όχι επιτηδευμένη συνομιλία, η Kate στάθηκε πίσω, αφήνοντας τα δύο αδέρφια να περπατούν και να μιλούν μόνα τους. Φαινόταν σαν μια αληθινή στιγμή ένωσης παρά ως κάτι που επινοήθηκε για τις κάμερες».