Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα 6α γενέθλια της Charlotte

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα 6α γενέθλια της Charlotte

H ομοιότητα πατέρα και κόρης είναι εντυπωσιακή!

Ο πρίγκιπας William μίλησε για τα 6α γενέθλια της κόρης του, πριγκίπισσας Charlotte!

Την Τρίτη, ο William επισκέφθηκε την Babcock Vehicle Engineering για να γνωρίσει από κοντά τον σημαντικό ρόλο της εταιρείας κατά της πανδημίας του COVID-19, η οποία δημιούργησαν ένα νέο πρωτότυπο αναπνευστήρα. Ο κύριος επιχειρηματικός συνεργάτης της εταιρείας Jenna Jackson ρώτησε τον πρίγκιπα για τα γενέθλια της μικρής Charlotte που ήταν την περασμένη Κυριακή.

«Είχε μια υπέροχη μέρα, ευχαριστώ», είπε ο William σύμφωνα με το Hello! «Πέρυσι έπεσαν τα γενέθλιά της στην καραντίνα, αλλά φέτος καταφέραμε να έχουμε όλη την οικογένειά μας μαζί. Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Περάσαμε πολύ όμορφα», συνέχισε ο πρίγκιπας.

Μ΄ ένα νέο πορτρέτο της μικρής Charlotte που τραβήχτηκε από την μητέρα της, Kate Middleton, αποκαλύφθηκε η μεγάλη ομοιότητα της 6χρονης πριγκίπισσας με τον πατέρα της William.

Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα William περίπου στην ίδια ηλικία δείχνουν τις ομοιότητές τους, από εκείνη τη λάμψη στα μάτια τους μέχρι το πλατύ χαμόγελός τους. Ακόμη και ο William και η Kate διαπιστώνουν την ομοιότητα της πριγκίπισσας με τον πατέρα της.


https://www.instagram.com/p/COQNwtPlLvH

Η οικογένεια πιθανότατα πέρασε το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό τους, το Anmer Hall, στο κτήμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάνρινγκχαμ στο Νόρφολκ - περίπου 100 μίλια βόρεια του Λονδίνου - καθώς ήταν τριήμερο Σαββατοκύριακο με δημόσια αργία τη Δευτέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δες φωτογραφίες του William στην ίδια ηλικία που είναι τώρα η Charlotte, για να εντυπωσιαστείς με την ομοιότητά τους.