Tι δεν παρατήρησες στη νέα φωτογραφία του Archie για τα δεύτερα γενέθλια

Tι δεν παρατήρησες στη νέα φωτογραφία του Archie για τα δεύτερα γενέθλια

Ψήλωσε και μεγάλωσε ο Archie.

Ήταν η φωτογραφία που όλοι περίμεναν να δουν. Από νωρίς το πρωί χθες, ο λογαριασμός της βασίλισσας στο Instagram, αλλά και του πρίγκιπα Κάρολου και του William με την Kate έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά για τα δεύτερα γενέθλια του γιου του πρίγκιπα Harry, Archie.

Αργά το απόγευμα λοιπόν, ο Harry με τη Meghan επέλεξαν στο δικό του site του οργανισμού Archewell να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία του γιου τους κι ένα μήνυμα για την ημέρα αυτή.
Σε αντίθεση με το Παλάτι που επέλεξε φωτογραφίες λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του Archie ή στην περίπτωση του William από τη βάπτιση του ανιψιού της, η Meghan επέλεξε για τα δεύτερα γενέθλια του γιου της μια ξεχωριστή πόζα.

Μπορεί να μην βλέπουμε το πρόσωπο του μικρού ο οποίος είναι γυρισμένος με την πλάτη στον φακό, βλέπουμε όμως το πόσο έχει μεγαλώσει ο Archie, παρατηρούμε τα κατσαρά ανοιχτόχρωμα μαλλιά του ενώ ο 2χρονος κρατάει στα χέρια του πολλά μπαλόνια.



Η δήλωση του Harry και της Meghan για τα γενέθλια του μικρού ήταν αρκετά συγκινητική και παρότρυνε τον κόσμο να κάνει δωρεά υπέρ της διεθνούς ένωσης για τα εμβόλια:

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε έναν πιο λογικό τρόπο να τιμήσουμε τα γενέθλια του γιου μας. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όσα έχουν συμβεί αν δεν μπορέσουν όλοι να έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο».

Την ίδια στιγμή, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έστειλαν ένα ανοιχτό γράμμα στους δημιουργούς των εμβολίων κατά του covid19 ζητώντας τους να στηρίξουν τις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη.