Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δε θα δεις τη βασίλισσα Ελισάβετ με κινητό

Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δε θα δεις τη βασίλισσα Ελισάβετ με κινητό

Και δεν είναι μόνο ένας, αλλά πολλοί!

Αλήθεια, το είχες παρατηρήσει ποτέ; Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να έχει ζήσει εννέα δεκαετίες μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακολουθεί την εξέλιξη της εποχής. Δε θα την δεις λοιπόν ποτέ να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο και αυτό είναι κάτι που κάνει για πολλούς λόγους.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έστειλαν ένα email - το 1976, όταν η τεχνολογία μόλις είχε ξεκινήσει. Έχει δημιουργήσει τις δικές της αναρτήσεις στο Twitter και στο Instagram (μπορείτε να πει κανείς ότι είναι δεν τις έχει κάνει η ίδια, παρόλ' αυτά έχουν υπογραφεί "Elizabeth R").

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η βασίλισσα επικοινωνούσε τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους μέσω Zoom με όλους: από τη διοργάνωση συναντήσεων με τους συνεργάτες της μέχρι τις στιγμές που ήθελε να δει τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Ωστόσο, για όλη την τεχνογνωσία της, η μονάρχης εξακολουθεί να προτιμά τον παλιό κλασσικό τρόπο για να μιλά στο τηλέφωνο. Για συνομιλίες one-to-one, χρησιμοποιεί ένα σταθερό τηλέφωνο αν και θα μπορούσε εύκολα να αντέξει οικονομικά ένα κορυφαίο iPhone (η Apple θα μπορούσε πιθανώς να δημιουργήσει ένα μοντέλο μόνο για εκείνη εάν το είχε ζητήσει!).

Αλλά ένας royal expert αποκάλυψε ότι η βασίλισσα δεν αγαπά τα κινητά τηλέφωνα και παραμένει στην επιλογή του σταθερού που της αρέσει αλλά και έχει αγαπήσει χρόνια τώρα.

ΕΛΙΣΑΩΕΤ2

Η βασίλισσα αποκτά εμμονή σε ό,τι νέο τεχνολογικά της κάνει εντύπωση

Ο royal expert Phil Dampier εξήγησε ότι η χρήση του σταθερού τηλεφώνου της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αυστηρά ζήτημα προτίμησης, και όχι έλλειψη τεχνολογικής τεχνογνωσίας από την πλευρά της. «Η βασίλισσα δεν πιστεύει στην αλλαγή για χάρη της αλλαγής και αν νιώθει άνετα με κάτι που χρησιμοποιεί για χρόνια θα το διατηρήσει», είπε. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της, Dickie Arbiter, είπε επίσης ότι το κλασικό στυλ τηλεφώνου ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση του αιώνιου κάστρου και ότι η βασίλισσα δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιεί κινητό χωρίς λόγο Ο Arbiter πρόσθεσε επίσης ότι πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιλέγουν σταθερά τηλέφωνα για τα δικά τους γραφεία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ακόμη και ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Η χρήση ενός σταθερού καλωδιακού δικτύου έχει και πρακτικό σκοπό καθώς το καθιστά λιγότερο επικίνδυνο για την ασφάλειά τους.

DPG Network