Πρίγκιπας Harry: Δεν φταίει η Meghan! Πάντα ήθελα να φύγω από το Παλάτι - Δες τι έκανε στη μαμά μου

Κατερίνα Ιωακείμ
Πρίγκιπας Harry: Δεν φταίει η Meghan! Πάντα ήθελα να φύγω από το Παλάτι - Δες τι έκανε στη μαμά μου

Οι τρεις στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή του - Γιατί είναι ακόμη θυμωμένος με όλους για τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana 

Ο πρίγκιπας Harry είναι θυμωμένος. Πολύ θυμωμένος. Στα 36 του δεν έχει ξεπεράσει τον τρόπο με τον οποίο τα βρετανικά ανάκτορα φέρθηκαν στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και σίγουρα κουβαλάει μέσα του οργή για τον άδικο χαμό της.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλά στο podcast με τους Dax Shepard και Monica Padman, στην εκπομπή τους “Armchair Expert”, δείχνει την αγωνία ενός παιδιού που θέλει να ήθελε να φύγει τρέχοντας από το σπίτι του. Και αυτό δεν είχε καμία σχέση με τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του.

Αν δεν γνώριζε τη Meghan Markle, θα έφευγε κάποια στιγμή μόνος του: "Λίγο αφότου έγινα 20 ετών αποφάσισα ότι δεν ήθελα να κάνω τη δουλειά για την οποία με προόριζαν. Είπα δεν θέλω να βρίσκομαι πια εδώ, δεν θέλω να το κάνω άλλο αυτό, κοίτα τι έκανε όλο αυτό στη μαμά μου. Πώς είναι δυνατόν να μείνω, να αποκτήσω γυναίκα και παιδιά, να κάνω οικογένεια εδώ, όταν ξέρω ότι αυτό που συνέβη, θα συμβεί ξανά".



Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρίγκιπας Harry δεν πήγε στην Καλιφόρνια για να κάνει διακοπές. Πήγε γιατί ήταν μακριά από το Λονδίνο. Γιατί τον χωρίζει ένας ωκεανός από την προηγούμενη ζωή του

Το 1997, όταν η πριγκίπισσα Diana άφηνε την τελευταία της πνοή μετά το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, ο Harry ήταν 13 ετων. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ της απώλειας της μητέρας του που, όπως λέει ο ίδιος, άρχισε από πολύ μικρός να βλέπει "πίσω από την κουρτίνα" του Buckingham:

"Γνωρίζω πώς λειτουργεί το σύστημα. Και δεν θέλω να είμαι κομμάτι του. Για μένα, πολύ πριν συναντήσω τη Meghan, ήταν μια υπόθεση άρρηκτα συνδεδεμένη με τα media, που δημιουργούσε όλον εκείνο τον θυμό και την απογοήτευση για κάτι που είσε συμβεί και ήταν τόσο πολύ άδικο. Και όχι μόνο για μένα άδικο, αλλά για όλα αυτά που έβλεπα να συβαίνουν γύρω μου”.



Είναι φανερό πως ο πρίγκιππας Harry ένιωθε παγιδευμένος στο Λονδίνο, όπως επίσης είναι φανερό πως δεν βοηθήθηκε αρκετά, για να το ξεπεράσει: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ήταν ότι γεννήθηκα μέσα σε όλο αυτό, ότι κληρονόμησα τον κίνδυνο που κουβαλάει αυτό μαζί του. Κληρονομείς κάθε κομμάτι αυτής της ιστορίας χωρίς να έχεις επιλογή. (Και) επειδή τα βρετανικά media πιστεύουν πως είσαι κτήμα τους".

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει την Αχίλλειο πτέρνα του αλλά και τις τρεις στιγμές της ζωής του που ένιωσε αβοήθητος και απελπισμένος: