Η γλυκιά ευχή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τη γέννηση της Lilibet Diana

Πατούλια Κατερίνα
Η γλυκιά ευχή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τη γέννηση της Lilibet Diana

Άφησε στην άκρη την έχθρα ο William και η Kate για χάρη της Lilibet Diana.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου περιμέναμε την άφιξη της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και το ζευγάρι μας ενημέρωσε πως ήταν η τετάρτη Ιουνίου του 2021 η ημέρα που η 39χρονη έφερε στον κόσμο την κόρη της Lilibet Diana.

Σε αντίθεση με το άγχος, το στρες και το πλήθος δημοσιογράφων που κάλυπταν τη γέννηση του γιου του ζευγαριού, τον Μάιο του 2019 κοντά στο σπίτι τους στο Windsor, η γέννηση της Lilibet Diana έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς κυνηγητό από παπαράτσι, σε ένα νοσοκομείο της Santa Barbara της Καλιφόρνια, το Santa Barbara Cottage και έχουν ήδη επιστρέψει σπίτι τους οικογενειακώς.

Η ανακοίνωση της γέννησης της Lilibet Diana:

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους».
Η γραμματέας του ζευγαριού ανέφερε πως η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/6/2021)και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ και το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Harry και Meghan ευχαρίστησαν το κοινό για τις θερμές ευχές του καθώς βιώνουν τις ξεχωριστές αυτές στιγμές ως οικογένεια.

Οι ευχές του William και της Kate Middleton

Οι σχέσεις του πρίγκιπα William με τον πρίγκιπα Harry παραμένουν τεταμένες εδώ και δεκαοκτώ περίπου μήνες. Το κλίμα δεν έφτιαξε ούτε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, τη στιγμή που ο Harry συνεχίζει να κάνει αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια, αποκαλύψεις που έχουν κάνει έξαλλο και τρομαγμένο τον William.

Όλα αυτά παραμερίστηκαν φυσικά για τη γέννηση της ανιψιάς του William και της Kate, που πέρα από την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, φρόντισαν και οι ίδιοι να κάνουν ένα γλυκό post για τη γέννηση της Lilibet Diana στο Instagram αναφερόμενοι σε αυτή ως baby Lili.


https://www.instagram.com/p/CPyihcjFcLn

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το προφίλ της βασιλικής οικογένειας στο Instagram έγραφε χαρακτηριστικά:

«Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα γέννησης της κόρης του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

O William και η Kate πάντως, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της Lily και συνεχάρησαν τον Harry, τη Meghan και τον μικρό Archie.

Το μωρό δεν έχουν ακόμα δει τα τρία ξαδέρφια του, ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο Louis και η Charlotte.



Πάντως και για την ιστορία, η κόρη του William και της Kate, η 6χρονη σήμερα Charlotte έχει περίπου το ίδιο όνομα με τη νεογέννητη εξαδέρφη της, μιας και ονομάζεται Charlotte Elisabeth Diana.

Meghan - Harry: Η βασίλισσα έδωσε το πράσινο φως για να επιστρέψουν στο Παλάτι

Δες τα posts των ευχών για τη Lilibet παρακάτω.