Μυστική επίσκεψη της Meghan Markle στο Λονδίνο στο πλευρό του Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μυστική επίσκεψη της Meghan Markle στο Λονδίνο στο πλευρό του Harry

Η δούκισσα του Sussex σκέφτεται να σταματήσει την άδεια μητρότητας

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Meghan Markle το τελευταιο διάστημα. Η δούκισσα του Sussex έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της στις 4 Ιουνίου, με τη μικρή Lilibet Diana να ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία της με τον Harry και τον μικρό Archie.

Και αν νόμιζες πως θα αργήσεις να τη δεις ξανά έκανες λάθος, γιατί η νέα της εμφάνιση θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο πίστευες.

Η πρώτη βόλτα της Meghan Markle

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Meghan Markle και αυτή τη φορά γέννησε στη γενέτειρα της. Ξέρει ακριβώς πώς να αποφύγει τους παπαράτσι έξω από την πολυτελή κατοικία της στην Καλιφόρνια, δεν έχει να ακολουθήσει κανένα πρωτόκολλο και στο Archewell, τον οργανισμό που έχει φτιάξει με τον Harry έχει δηλώσει πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν πάρει γονική άδεια μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Δες εδώ την πρώτη βόλτα της Meghan Markle

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle έγινε στις 14 Φεβρουαρίου 2021 και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού τόνισε στο περιοδικό People: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

H Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν τα νέα για την εγκυμοσύνη με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω iPad από τον φίλο τους και φωτογράφο, Misan Harriman. Ένας χαμογελαστός Harry κοιτάζει στοργικά τη Meghan, η οποία πιάνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς ξαπλώνει στην αγκαλιά του.


https://www.instagram.com/p/CPyWWHenBm3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία με τη Lilibet Diana

Η Lilibet Diana ήρθε στον κόσμο στις 4 Ιουνίου και πλέον όλος ο κόσμος ανυπομονεί να γνωρίσει την κόρη της 39χρονης δούκισσας του Sussex και του πρίγκιπα Harry. Harry και Meghan μας σύστησαν τον πρωτότοκο γιο τους στο κάστρο του Windsor δύο ημέρες μετά τη γέννησή του. Αυτή τη φορά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν οι Sussexes που πλέον δεν είναι μέλη της royal family θα μας δείξουν τη Lilibet.

Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο η Meghan Markle θα είναι «μυστικός επισκέπτης» όταν αποκαλυφθεί το άγαλμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Λονδίνο. Η δούκισσα του Sussex σκέφτεται να σταματήσει την άδεια μητρότητας της τον Ιούνιο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.



Η μνεία στη Diana

«Με το άγαλμα στο οποίο εργάστηκαν ο πρίγκιπας Harry και ο William από το 2017 θα τιμήσουν τη μητέρα τους για τα 60α γενέθλιά της», ανέφερε η Mirror.

Πιστεύεται ότι ο δούκας του Sussex σχεδιάζει να παρευρεθεί στην αποκάλυψη, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί μετά τη γέννηση της κόρης του Lilibet στις αρχές του μήνα.

Μια πηγή ενημέρωσε το Radar ότι η Meghan «ξέρει πόσο δύσκολο ήταν να παρευρεθεί μόνος στην κηδεία του παππού του και δεν θέλει να ξανασυμβεί αυτό».