Στα όπλα ο πρίγκιπας Harry πριν τη συνάντηση με τον William: Το tweet που σκόρπισε θλίψη

Πατούλια Κατερίνα
Στα όπλα ο πρίγκιπας Harry πριν τη συνάντηση με τον William: Το tweet που σκόρπισε θλίψη

Ο Πρίγκιπας Harry ξεκίνησε από το Λονδίνο να βάζει λάδι στη φωτιά!

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή αποκάλυψη του αγάλματος της Diana, η οποία αύριο θα συμπλήρωνε εξήντα χρόνια ζωή.
Ένα άγαλμα που ζήτησαν από κοινού να δημιουργηθεί οι δύο γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας αλλά τελικά, η στιγμή που θα αποκαλυφθεί το άγαλμα αυτό, είναι τόσο άβολη για τους δύο πρίγκιπες, Harry και William.

Οι δούκισσες απούσες:

Στην τελετή αποκάλυψης του αγάλματος, η Meghan Markle δεν θα εμφανιστεί μιας και παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τη νεογέννητη κόρη της και τον Archie. Από την άλλη η Kate, επίσης θα δηλώσει απούσα από το πλευρό του William για να μην μπει στο επίκεντρο της προσοχής.

Ο Harry ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Παρότι παραμένει σε καραντίνας για να δώσει το παρόν στην εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας του, ο Harry φρόντισε να κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στα Diana Awards, στέλνοντας χαιρετισμό σε όσους έλαβαν μέρος σε αυτά και σε όλους εκείνους που συνεχίζουν την δουλειά που ξεκίνησε η μητέρα του.
Ο Harry βρίσκεται ακριβώς στην ηλικία που είχε η μητέρα του, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε εκείνο το φρικτό τροχαίο στη σήραγγα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.


https://www.instagram.com/p/CQq2iuXIdWp

Πηγή από το περιβάλλον των διοργανωτών τόνισε πως κινήθηκε γη και ουρανός για να καταφέρει ο Harry να κάνει την εμφάνιση αυτή.

Δεν κινήθηκε βέβαια ο ίδιος ουρανός για να εμφανιστεί και ο William στα βραβεία αυτά!

Το tweet που προκάλεσε θλίψη

Ένα σχόλιο στο Twitter λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αποκάλυψη του αγάλματος, σκόρπισε θλίψη στο Twitter.

Ήρθε δια χειρός του Darren McGrady, ο οποίος υπήρξε βασιλικός σεφ και της Diana Και των γιων της αλλά και της ίδιας της βασίλισσας.

Ο Darren έγραψε χαρακτηριστικά πως είναι λυπηρό πως τα δύο αδέρφια θα βρεθούν και θα προσποιηθούν πως είναι καλά ο ένας δίπλα στον άλλο όπως ακριβώς αναγκάστηκαν κάποτε να προσποιούνται οι γονείς τους.



Τώρα, μένει να δούμε αν θα τα βρουν τα δύο αδέρφια! Σε αυτό, υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο!

Διάβασε τη gallery.