«Η Diana θα ήταν περήφανη για τους γιους της και τις γυναίκες τους»: Η δήλωση της Sarah Ferguson

Μαρία Ροδίτη
«Η Diana θα ήταν περήφανη για τους γιους της και τις γυναίκες τους»: Η δήλωση της Sarah Ferguson

«Και θα ήταν σαν εμένα, ξετρελαμένη με τα εγγόνια της», λέει η Δούκισσα του York.

Η Sarah Ferguson, η Δούκισσα της Υόρκης, έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό People και μίλησε για την Πριγκίπισσα Diana με την οποία μεγάλωσαν μαζί. Η Fergie αποκάλυψε πώς θα ένιωθε σήμερα η Lady D για τις ζωές των παιδιών της και τι θα έλεγε.

«Αυτός είναι ο παλιός Harry και ο William»: Η γλώσσα του σώματος τα είπε όλα

«Η Diana θα ήταν περήφανη»

Όπως εξομολογήθηκε η Sarah Ferguson, η Diana θα ήταν περήφανη για τους γιους της, αλλά και για τις γυναίκες τους. «Αν ήταν τώρα μαζί μου ξέρω τι θα έλεγε. Θα έλεγε ότι είναι πολύ περήφανη για τους γιους της και τις γυναίκες που έχουν επιλέξει. Και θα ήταν σαν εμένα, τρελαμένη με τα εγγόνια της», είπε η Δούκισσα της Υόρκης.

Και συνέχισε: «Η Diana λάτρευε τις κόρες μου (σ.σ. τις Πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη). Λάτρευε τα αγόρια της. Αυτός θα ήταν ο παράδεισός της. Ο παράδεισός της».

https://www.instagram.com/p/CRT9YU9lQQT

Η γνωριμία της Ferguson με την Diana

Η Δούκισσα της Υόρκης και η Diana γνωρίστηκαν στα εφηβικά τους χρόνια. «Ήμασταν κολλητές από τότε που εκείνη ήταν 14 ετών κι εγώ 15», λέει η Sarah Ferguson αποκαλώντας τρυφερά την Diana «Duch».

https://www.instagram.com/p/CRTqHGXJzWe

«Μου έμαθε τόσα πολλά για τη δημόσια ζωή. Ήταν τόσο γενναία. Μαζί έχουμε περάσει τις πιο όμορφες στιγμές», εξομολογείται.



Όσο για τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί λίγο πριν τον θάνατο της Diana, το 1997, η Δούκισσα είπε: «Είχαμε υποσχεθεί η μία στην άλλη ότι θα είμαστε πάντα μαζί. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας γκρίζο σύννεφο. Βέβαια, όλοι το ήθελαν αυτό, γιατί ήμασταν ενωμένες μαζί. Ο κόσμος θέλει να σπάσει ό,τι είναι τόσο ισχυρό».