Τα ψέματα της Meghan Markle αποκαλύφθηκαν: Η νέα ταινία για την απόδραση από το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Τα ψέματα της Meghan Markle αποκαλύφθηκαν: Η νέα ταινία για την απόδραση από το Παλάτι

Ακόμα μία φορά που το royal ζευγάρι διαψεύδεται.

Τα ψέματα που συνηθίζει να λέει η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, τα μίντια συνηθίζουν να τα ξεσκεπάζουν.

Λίγο μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη του νέου πρότζεκτ της Markle με το Netflix, μιας σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο Pearl έγινε γνωστό πως η 39χρονη ετοίμαζε τη συμφωνία αυτή πολύ καιρό πριν το Megxit.


Στη σειρά με ηρωίδα την Pearl, η Meghan δήλωνε ενθουσιασμένη που μια ιδέα της Archewell Productions βρήκε σύμμαχο μια δυνατή πλατφόρμα όπως το Netflix και ευχαρίστησε τον David Furnish που έκανε την ιδέα της πραγματικότητα.




Σύμφωνα με την Page Six, η πρώτη κουβέντα για τη σειρά αυτή έγινε ανάμεσα στην Markle Και τον Furnish το 2018 όταν η Markle ζούσε στο Παλάτι.
Τον Μάρτιο του 2021, ο πρίγκιπας Harry επέμενε στις δηλώσεις του πως η ιδέα για συνεργασία με το Netflix και το Spotify ήρθε μετά τη μετακόμιση στις ΗΠΑ όταν το ζευγάρι βρέθηκε να πρέπει να ζήσει μόνο με τα χρήματα που η Diana είχε αφήσει στον γιο της.

Στην περιβόητη εκείνη συνέντευξη στην Oprah, η οποία για τη συνέντευξη αυτή στον Harry και τη Meghan είναι υποψήφια για Emmy, ο 36χρονος πρίγκιπας υποστήριξε πως η οικογένειά του του έκοψε κάθε οικονομική βοήθεια και τότε έπρεπε να βρει τρόπο για να διασφαλίσει την οικογένειά του, τη Meghan και τον Αrchie.

Στη διάρκεια της πανδημίας, ένας φίλος του Harry του μίλησε για την προοπτική συνεργασίας με τις δημοφιλείς πλατφόρμες, τον Μάρτιο του 2020 κάτι που ο πρίγκιπας υποστηρίζει πως δεν είχε σκεφτεί πιο πριν.

«Δεν το είχαμε σκεφτεί πιο πριν αλλά εκείνη τη στιγμή και από την οπτική μου, αυτό που ΄ήθελα ήταν αρκετά χρήματα για να πληρώσω την ασφάλεια για την οικογένειά μου».

Ακόμα και ο Furnish εξομολογήθηκε πως επιτέλους μπορεί να μιλήσει για το κοινό πρότζεκτ με τη Meghan το οποίο ετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό.


https://www.instagram.com/p/CRVpEy7MQ-u

Το royal ζευγάρι είχε κάνει άλλωστε συζητήσεις και με τους Jeffrey Katzenberg και Meg Whitman του Quibi από το 2019 ενώ η Markle είχε πετάξει μαζί με τον πρίγκιπα Harry στο σπίτι του Elton John με τον Furnish μετά τον γάμο τους.


https://www.instagram.com/p/CQ_g2kGn_Oh

Από την άλλη, μια ακόμα ταινία για τον Harry και τη Markle και την επική τους απόδραση από το Παλάτι θα βγει σε λίγο καιρό!

Η νέα ταινία θα βγει από το Lifetime και εκεί οι πρωταγωνιστές Jordan Dean και Sydney Morton πέρα από την οπτική τους ομοιότητα με τους Sussexes, προσπαθούν να μιμηθούν όλα εκείνα τα γεγονότα και συναισθήματα που οδήγησαν στο Megxit.