Lady Kitty Spencer: H ανιψιά της Diana παντρεύτηκε και ήταν μία κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Lady Kitty Spencer: H ανιψιά της Diana παντρεύτηκε και ήταν μία κούκλα

Η πρώτη ξαδέρφη του Harry παντρεύτηκε στην Ιταλία.

Ακόμη ένας royal γάμος σημάδεψε το φετινό καλοκαίρι. Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer παντρεύτηκε την μακροχρόνια αγάπη της, τον Michael Lewis, σε μια περίτεχνη γαμήλια τελετή το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Η 30χρονη Spencer και ο πολυκατομμυριούχος μόδας, 60 ετών, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Villa Aldobrandini στο Frascati της Ιταλίας μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Το εξοχικό αρχοντικό είναι γνωστό για τη θέα του στην πόλη της Ρώμης.


https://www.instagram.com/p/CRwZNm1FFrG

Το χρονικό του γάμου και της σχέσης της Kitty

Το μοντέλο, που είναι κόρη του Earl Charles Spencer, του αδερφού της Diana και της Victoria Aitken, βγαίνει με τον επιχειρηματία για περισσότερα από δύο χρόνια πριν από τα γάμο τους. Η Lady Kitty αρραβωνιάστηκε με τον Νοτιοαφρικανό ιθαγενή τον Δεκέμβριο του 2019, αφού το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Μάιο του ίδιου έτους. Εκείνη την εποχή, η royal απαθανατίστηκε να περπατά μαζί με τον Lewis στη Νέα Υόρκη.

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana αρραβωνιάστηκε αλλά δεν φαντάζεσαι πόσων ετών είναι ο γαμπρός!

Στο παρελθόν είχε μιλήσει για την ερωτική της ζωή κατά τη διάρκεια συνέντευξης τον Μάρτιο του 2019 στο Harper’s Bazaar. «Ήμουν πραγματικά τυχερή. Είχα πάντα πραγματικά υπέροχους, απλούς φίλους», είπε εκείνη την εποχή. «Όποτε συμβαίνει κάτι συναρπαστικό στη ζωή μου ή στενάχωρο, οι σοβαροί σύντροφοι που είχα ήταν οι πρώτοι που ερχόταν σε επαφή και οι πρώτοι που με υποστήριζαν. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι καλοί».


https://www.instagram.com/p/CRv4UjBlMb-

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Lady Kitty αποκάλυψε τις μελλοντικές της ελπίδες. «Θέλω απλώς μια ευτυχισμένη οικογένεια και θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά», πρόσθεσε.

Το νυφικό της Lady Kitty Spencer

Για τη μεγάλη μέρα, η νύφη επέλεξε να φορέσει πολλά φορέματα από τον οίκο Dolce & Gabbana καθ 'όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων. «Η @kitty.spencer επέλεξε να φορέσει Dolce & Gabbana στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της», έγραψε ο οίκος μόδας στο Instagram την Κυριακή, 25 Ιουλίου.

Το brand εξήγησε: «Για αυτό το μοναδικό γεγονός, η #DolceGabbana δημιούργησε μια σειρά από αποκλειστικές χειροποίητες ρόμπες, καθεμία γιορτάζει την ομορφιά της νύφης, το πάθος για το #AltaModa και την απόλυτη χαρά της περίστασης».


https://www.instagram.com/p/CRwQE29l9xE

Παράλληλα με το caption, η D&G μοιράστηκε ένα βίντεο με τη διαδικασία δημιουργίας φορέματος της Lady Kitty, από σκίτσα έως εξαρτήματα και την τελική εμφάνιση. Ένα από τα φορέματά της ήταν ένα στράπλες μπλε τούλι φόρεμα που καλύπτεται με ροζ floral απλικέ και μία ίδια κάπα πάνω από τους ώμους της. Ένα δεύτερο φόρεμα περιλάμβανε ένα σμαραγδένιο πράσινο μπούστο και μια ροζ-άσπρη φούστα με τεράστια πράσινα κοσμήματα. Ένα τρίτο, φτιαγμένο από κυρίως λευκή δαντέλα με ροζ και πράσινα λουλούδια. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τη λευκό, μακρυμάνικο φόρεμα δαντέλας της Lady Kitty με κουμπιά στο πίσω μέρος. Συνδύασε το φόρεμα με ένα μακρύ πέπλο, σκουλαρίκια από διαμάντια και έδεσε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό κότσο.



Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η Daily Mail ανέφερε ότι τα αδέρφια της νύφης - Louis Spencer, Viscount Althorp και Samuel Aitken - την οδήγησαν νύφη στην εκκλησία. Οι δίδυμες αδερφές της, Eliza και Amelia ήταν επίσης παρευρισκόμενες για τους γάμους, όπως και η υποκόμησσα Emma Weymouth. Η Weymouth μοιράστηκε φωτογραφίες της παρουσίας της μέσω του Instagram μαζί με τα μοντέλα Sabrina Elba και Maye Musk.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν επίσης η ποπ σταρ Pixie Lott και η Sabrina, σύζυγος του Idris Elba.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.