Κι όμως, με αυτό το παρατσούκλι ο πρίγκιπας George αποκαλεί τον πατέρα του, William

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Κι όμως, με αυτό το παρατσούκλι ο πρίγκιπας George αποκαλεί τον πατέρα του, William

Δε θα πιστέψεις πώς αποκαλεί ο μικρός πρίγκιπας τον μπαμπά του.

Η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρωτότοκου γιου του, George, είναι από τις πιο τρυφερές σε ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, και αυτή η λεπτομέρεια για τον δεσμό πατέρα-γιου του ζευγαριού καταφέρνει να κάνει τη σχέση τους ακόμα πιο όμορφη. Πώς όμως αποκαλεί ο 8χρονος πρίγκιπας τον πατέρα του;

Σύμφωνα με την Express, η Kate Middleton βρέθηκε στο παρελθόν σε μια εκδήλωση προς τη μνήμη του Ταϊλανδού δισεκατομμυριούχου, Vichai Srivaddhanaprabha, ο οποίος σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018.

Κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψής της, η Δούκισσα του Cambridge ρωτήθηκε για τα τρία της παιδιά, George, Charlotte και Louis, που την έκαναν να αποκαλύψει το παρατσούκλι με το οποίο ο George φωνάζει τον πατέρα του, William.

Το νέο πορτρέτο του πρίγκιπα George για τα όγδοα γενέθλιά του είναι αφιερωμένο στον πρίγκιπα Φίλιππο

«Είναι όλοι μια χαρά, ευχαριστώ», είπε σε μια μικρή θαυμάστρια της βασιλική οικογένειας, Fiona Sturgess, η οποία είχε επίσης παρευρεθεί στην εκδήλωση. Μιλώντας για τη συζήτηση που είχε με τη δούκισσα, η Sturgess αποκάλυψε στο δημοσίευμα πως «η Kate είπε ότι ο William έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά το προηγούμενο το βράδυ και ένας από αυτούς είπε, νομίζω ότι ήταν ο George, "Παίζεις ποδόσφαιρο αύριο, Pops; "», εκμυστηρεύθηκε η Strurgess.


https://www.instagram.com/p/CC8EOXUliV5

Το «Pops» δεν είναι το μόνο βασιλικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο πρίγκιπας George

Η λεπτομέρεια για το πώς ο πρίγκιπα George φωνάζει τον πατέρα του δείχνει την οικειότητα και την τρυφερότητα της σχέσης τους. Ωστόσο, το «Pops» δεν είναι το μόνο ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο μικρός πρίγκιπας. Σύμφωνα με το Marie Claire, η Kate Middleton αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του ειδικού τηλεοπτικού αφιερώματος του Ηνωμένου Βασιλείου με τίτλο «The Queen at Ninety», ότι ο George χρησιμοποιεί επίσης ένα χαριτωμένο ψευδώνυμο και για τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Ο George είναι μόλις 2 ετών και την αποκαλεί Gan-Gan» είχε αποκαλύψει πριν από 6 χρόνια η Δούκισσα. «Η βασίλισσα αφήνει πάντα ένα μικρό δώρο ή κάτι μικρό στο δωμάτιό τους όταν πηγαίνουμε και μένουμε, και αυτό δείχνει απλά την αγάπη της για την οικογένειά της», πρόσθεσε η Middleton στο αφιέρωμα.


https://www.instagram.com/p/CNqNDq9FmXf

Σύμφωνα με την Express, τα ψευδώνυμα φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, της μικρής Lilibet Diana, αποκαλύφθηκε ότι το όνομα Lilibet επιλέχθηκε προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πήρε το παρατσούκλι αυτό από τον αείμνηστο πατέρα της, βασιλιά George ΣΤ.