Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Φουντώνουν οι φήμες πως θα μετακομίσουν

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Φουντώνουν οι φήμες πως θα μετακομίσουν

Η μετακόμιση είναι μονόδρομος για την Kate και τον William.

Από τον Απρίλιο του 2020, η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε το Παλάτι και μετακόμισε στο κάστρο του Windsor, λίγο πιο έξω από το Λονδίνο, στο παρεκκλήσι του οποίου παντρεύτηκε τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Από τότε, η 95χρονη Ελισάβετ πρώτα πέρασε μια περίοδο απομόνωσης στο Windsor μαζί με τον Φίλιππο αλλά συνεχίζει να ζει εκεί και μετά τον θάνατο του συζύγου της τον Απρίλιο του 2021.

Η απόφαση του William και της Kate:

Σύμφωνα με την Telegraph, η απόφαση αυτή της βασίλισσας να μετακομίσει μόνιμα στο Windsor, έχει κάνει και τον μελλοντικό διάδοχο, πρίγκιπα William να σκέφτεται την πιθανότητα να μετακομίσει στο Windsor Great Park.



Ο William θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά του

ο δούκας και η δούκισσας του Cambridge κοιτάζουν ιδιοκτησίες στο Windsor ενώ το διάστημα της πανδημίας μοίραζαν τον χρόνο του ανάμεσα στο Παλάτι του Kensington Palace στο Λονδίνο και στο Anmer Hall στο Norfolk.

Βασίλισσα Ελισάβετ: To ξεχωριστό προνόμιο που έδωσε στην Kate πριν μπει στη βασιλική οικογένεια

Μία επιλογή για την οικογένεια του William έχει άμεσα σχέση με τον αδερφό του Harry και δεν μιλάμε για το Frogmore Cottage, εκεί θα συνεχίσει να ζει η Ευγενία με την οικογένειά της, όσο της παραχωρεί την αγροικία ο Harry και η Meghan Markle.