Βασίλισσα Ελισάβετ: To ξεχωριστό προνόμιο που έδωσε στην Kate πριν μπει στη βασιλική οικογένεια

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Βασίλισσα Ελισάβετ: To ξεχωριστό προνόμιο που έδωσε στην Kate πριν μπει στη βασιλική οικογένεια

Ένα προνόμιο που δεν ήξερε κανείς ως τώρα πως έχει δοθεί στην Kate Middleton πριν παντρευτεί στον πρίγκιπα William.

Είναι γνωστό ότι όταν ένα νέο άτομο εισέρχεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια, έχει όχι μόνο υποχρεώσεις και τίτλους αλλά και προνόμι.

Έτσι λοιπόν πριν από το γάμο της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William το 2011, η μετέπειτα δούκισσα του Cambridge, έλαβε ένα από τα πιο ιδιαίτερα βασιλικά προνόμια όλων.

Kate Middleton: Έκανε δώρο ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρίγκιπα Harry

Ποιο είναι αυτό το προνόμιο αυτό

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Hello!, το ιδιαίτερο προνόμιο ήταν μια εξαιρετικά σπάνια πρόσκληση από την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα να επισκεφθεί το αγαπημένο Σκωτσέζικο κτήμα της, το Balmoral. Αν και η παραμονή στο καλοκαιρινό θέρετρο της βασίλισσας προορίζεται συνήθως για ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Kate βρέθηκε εκεί, σε πολλές περιπτώσεις πριν παντρευτεί τον William.

kate middleton

Τον Αύγουστο του 2007, η Kate που τότε ήταν απλή φίλη του William, φωτογραφήθηκε στα γύρω υψίπεδα του κτήματος με τον μελλοντικό πεθερό της, τον πρίγκιπα Κάρολο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2009, ο μελλοντικός δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν ξανά κοντά στο Balmoral με τους φίλους τους και το 2010, οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, κλήθηκαν επίσης να μείνουν στο κτήμα της Σκωτίας.

Ένας royal expert εξήγησε γιατί η πρόσκληση της Kate Middleton στο Balmoral ήταν τόσο ξεχωριστή

william kate

Σύμφωνα με τη Mirror, η royal expert και συγγραφέας, Katie Nicholl, μοιράστηκε στο παρελθόν λεπτομέρειες για τις πρώτες επισκέψεις της Kate Middleton στο Balmoral, αποκαλύπτοντας ότι η Δούκισσα του Cambridge είχε τη δυνατότητα από τη βασίλισσα Ελισάβετ να φωτογραφίζει μέσα και γύρω από το κτήμα κατά τη διάρκεια της διαμονής της.

Στο βιβλίο της «Kate: The Future Queen», η Nicholl εξήγησε γιατί οι προσκλήσεις της Kate Balmoral ήταν τόσο ασυνήθιστες.

«Μέχρι τότε η βασίλισσα είχε συναντήσει την Kate μόνο φευγαλέα στο γάμο του Peter και της Autumn Phillips, αλλά βγήκε από μπροστά της για να την κάνει να νιώσει ευπρόσδεκτη, δίνοντάς της την άδεια να τραβήξει φωτογραφίες στο Balmoral», έγραψε η Nicholl.

Λίγο αφότου η Δούκισσα του Cambridge είχε εμφανιστεί να επισκέπτεται το βασιλικό κτήμα, οι φήμες ότι ο πρίγκιπας William σχεδίαζε να την παντρευτεί οργίαζαν.

kate william

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας έκανε πρόταση γάμου στην Kate κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κένυα το 2010 και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα αμέσως μετά.



Από τότε φαινόταν η συμπάθεια που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Kate Middleton.