Ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Έμειναν εκτός Meghan Markle και Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Έμειναν εκτός Meghan Markle και Kate Middleton

Ακόμα μια φορά που ο πρίγκιπας Harry μπαίνει στο στόχαστρο.

Στις 9 Απριλίου 2021, ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή δύο μήνες προτού συμπληρώσει εκατό χρόνια ζωής.

Στις 10 Ιουνίου 2021 ο πρίγκιπας θα γιόρταζε τα 100 του χρόνια ζωής, παρότι ο ίδιος πάντα έλεγε πως δεν θέλει να ζήσει ως τα 100.

Το αφιέρωμα – ντοκιμαντέρ στο BBC

Αυτό που γνωρίζαμε από την άνοιξη είναι πως η βασιλική οικογένεια είχε οργανώσει φωτογράφιση του Φίλιππου με την οικογένειά του, φωτογραφίες που όμως δεν είδαμε ποτέ ενώ είχε δημιουργηθεί και ένα ντοκιμαντέρ μιας ώρας η προβολή του οποίου θα λάμβανε χώρα στα γενέθλια του Φίλιππου.


https://www.instagram.com/p/CNx24x6HIH-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήρθε η ώρα της προβολής:

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9 το βράδυ, θα λάβει χώρα η προβολή του ντοκιμαντέρ από το BBC One.

Η βασίλισσα είχε δώσει ειδική άδεια στους δημοσιογράφους για την δική της προσωπική συλλογή ταινιών με τον Φίλιππο ενώ οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν το ντοκιμαντέρ μπήκαν στο Παλάτι και μίλησαν και με τους ανθρώπους που δούλευαν με τον Φίλιππο για πολλές δεκαετίες.

Ποιοι έλαβαν μέρος στο ντοκιμαντέρ:

Όλα τα βασικά μέλη της οικογένειας, τα τέσσερα παιδιά του δούκα του Εδιμβούργου και τα ενήλικα εγγόνια του μιλούν για τον Φίλιππο με συγκινητικά λόγια και το BBC αναφέρει:



Στο The Royal Family Remembers θα δούμε πολλές σημαντικές αναμνήσεις, μπόλικο χιούμορ, φρέσκιες ματιές στον χαρακτήρα και τον θρύλο αυτού του πρωτοπόρου της βασιλικής οικογένειας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του ντοκιμαντέρ, θα είναι και το μαύρο πρόβατο του Παλατιού, πρίγκιπας Andrew αλλά και ο νούμερο 2 μπελάς για τους royal, πρίγκιπας Harry.

«Δεν την ήθελαν στην κηδεία του Φίλιππου»: Η αποκάλυψη για το δράμα με τη Meghan Markle

Εκτός ντοκιμαντέρ Kate Middleton και Meghan Markle:

Αν σκεφτεί κανείς πως για τον Φίλιππο θα μιλήσουν υπηρέτες του Παλατιού και απλοί φίλοι του Φίλιππου, είναι τουλάχιστον περίεργο πως από το ντοκιμαντέρ αποκλείστηκαν οι σύζυγοι των εγγονών. Δηλαδή, δεν θα δούμε ούτε τον Mike Tindall, αλλά ούτε και την Kate Middleton με τη Meghan Markle.

Επιπρόσθετα, δεν θα δούμε τα δύο ανήλικα εγγόνια του Φίλιππου, τη , Lady Louise (17) και Viscount James (13), παιδιά του μικρότερου γιου της βασίλισσας, πρίγκιπα Εδουάρδου.

Απούσες Meghan και Kate: Μάθε το γιατί παρακάτω