«Δεν την ήθελαν στην κηδεία του Φίλιππου»: Η αποκάλυψη για το δράμα με τη Meghan Markle

2 SHARES

Το άγνωστο δράμα για την παρουσία ή μη της Markle στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Στις 9 Απριλίου 2021 και μετά από μια εγχείρηση στην καρδιά, ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 99 ετών και μόλις δύο μήνες πριν κλείσει τα 100.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Απριλίου και με αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού, ο Φίλιππος συνοδεύτηκε από την οικογένειά του στην τελευταία του κατοικία σε μια κηδεία που είχε ο ίδιος σχεδιάσει εδώ και πολλά χρόνια μέχρι την παραμικρή της λεπτομέρεια. (Από τι πέθανε ο Φίλιππος; Μάθε εδώ)

Η απουσία της Markle δεν ήταν τυχαία

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το ευρύ κοινό ήταν η παρουσία ή μη της Meghan Markle στην κηδεία, αν σκεφτεί κανείς πως ο θάνατος του Φίλιππου ήρθε λίγες εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του Harry και της Markle στην Oprah η οποία έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσα στο Παλάτι και τους Sussexes.

Κι ενώ όλοι φαντάζονταν πως η Markle δεν ρίσκαρε να ταξιδέψει εξαιτίας της εγκυμοσύνης και της πανδημίας, η ανανεωμένη έκδοση της βιογραφίας του Harry με τη Meghan, το best seller Finding Freedom δίνει νέες λεπτομέρειες για το δράμα που υπήρξε την εβδομάδα που μεσολάβησε του θανάτου του Φίλιππου και της κηδείας.

To δράμα πίσω από την κηδεία

Σύμφωνα με το νέο κεφάλαιο του βιβλίου, το Παλάτι φοβήθηκε πως η παρουσία της Markle θα έκανε τσίρκο και θέαμα την κηδεία ειδικά μετά την συνέντευξη με την Oprah που προβλήθηκε έναν μήνα πριν τον θάνατο του συζύγου της Markle.

O Ηarry ταξίδεψε τελικά μόνος, έκανε καραντίνα στο Frogmore Cottage το οποίο έχει παραχωρήσει στην εξαδέλφη του Ευγενία και δύο μήνες αργότερα οι Sussexes υποδέχτηκαν την κόρη τους
Lilibet Mountbatten-Windsor.

Η ανανεωμένη έκδοση του Finding Freedom θα κυκλοφορήσει στην 24η επέτειο θανάτου της Diana, στις 31 Αυγούστου 2021 και θα έχει λεπτομέρειες και για την περιβόητη πια συνέντευξη στην Oprah.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Omid Scobie (ο Omid μας είχε μιλήσει εδώ) και της Carolyn Durand υπήρξε μια λεπτομέρεια ο Harry φρόντισε για να μην κάνει καταστροφική ζημιά στην οικογένειά του.

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ