Lilibet Diana: Μπλόκαρε η βάφτιση της κόρης της Meghan Markle και του Harry στο Λονδίνο

Πατούλια Κατερίνα
Lilibet Diana: Μπλόκαρε η βάφτιση της κόρης της Meghan Markle και του Harry στο Λονδίνο

Ακόμα δεν γεννήθηκε η Lilibet, δημιουργεί πάθη.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη γέννηση της Lilibet Diana, της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και μικρής αδερφής του Archie Harrison.

Και μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για τη βάφτιση της κόρης των Sussexes, όμως φαίνεται πως αυτή δεν θα λάβει χώρα στο Λονδίνο όπως συνέβη με τον αδερφό της.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας, η βάπτιση της μικρής στο Λονδίνο χαρακτηρίστηκε ως όχι ιδιαίτερα καλή ιδέα.

Ακόμα να δούμε τη Lilibet

Παρότι οι γονείς της έσπευσαν να προδώσουν το φύλο της πριν τη γέννησή της, κάτι που δεν συνηθίζεται στο Παλάτι, η Lilibet παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό, ο κόσμος δεν έχει δει φωτογραφία της και η Kate Middleton αποκάλυψε πρόσφατα πως ανυπομονεί να δει την ανιψιά της από κοντά και εύχεται στη Meghan τα καλύτερα!

O Neil Sean, royal ανταποκριτής του NBC υποστήριξε πως είναι απίθανο να δούμε μια βάπτιση της Lilibet στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπως συνέβη με τον μεγάλο της αδερφό Archie πριν δύο χρόνια.

Η βάπτιση στο Λονδίνο

«΄Ήταν μεγάλη επιθυμία της Meghan να βαπτιστεί η κόρη της στο μέρος που παντρεύτηκε με τον Harry και βαπτίστηκε ο γιος της. Τόσο ο Harry όσο και η Meghan υπολόγιζαν να επιστρέψουν και να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση μπροστά στη βασίλισσα. Πολλοί μπορεί να υποστήριζαν πως έτσι θα εκμεταλλεύονταν τη βασιλική καταγωγή του Harry αλλά κάπως έτσι βγάζουν λεφτά το διάστημα αυτό.

Το όχι του William

Υπήρξε όμως ένα πρόσωπο που δεν είχε όρεξη για κάτι τέτοιο και που δεν είχε διάθεση να φιλήσει τον μικρότερο αδερφό του. Σύμφωνα με καλή πηγή, ο πρίγκιπας William ήταν εκείνος που είπε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και δεν είναι καλή ιδέα».

Η σχέση του William με τον Harry είναι στη χειρότερη φάση της τα τελευταία δύο χρόνια, μετά και την απόφαση του Harry για το Megxit.
Το Παλάτι απέφυγε να σχολιάσει αλλά όλοι γνωρίζουν πως ο William δεν συγχώρησε το Megxit τον Μάρτιο του 2020 αλλά ούτε και την επίθεση στην Kate στην περιβόητη συνέντευξη στην Oprah.



Μeghan και Kate υποτίθεται πως προσπαθούν να βοηθήσουν τα δύο αδέρφια να έρθουν κοντά έστω και μέσω Zoom και όλοι μαζί μιλούν με σεβασμό.