Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νina Flohr: Ο βαφτισιμιός της Diana παντρεύεται στην Αθήνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νina Flohr: Ο βαφτισιμιός της Diana παντρεύεται στην Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου που θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος παντρεύεται σε 5 ημέρες, στην Ελλάδα, στη Μητρόπολη Αθηνών, την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Saint Moritz της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, Φίλιππος και Nina θα παντρευτούν και με πολιτικό γάμο στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου 2021.

ninaflohr 131495098 1270860706604456 8292458277135541365 n

Cover photo: @madameei

Οι λεπτομέρειες του γάμου που θα γίνει στην Αθήνα

Ο βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Diana και η αγαπημένη του Nina Flohr θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στη Μητρόπολη Αθηνών. Φίλιππος και Nina παντρεύονται στο ίδιος μέρος που παντρεύτηκε και ο πατέρας του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, πριν από τον θρησκευτικό γάμο, θα πραγματοποιηθεί pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου το ζευγάρι θα υποδεχτεί αγαπημένα πρόσωπα που θα έρθουν να μοιραστούν τη χαρά τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών προκειμένου να τους τιμήσει, στον Ναυτικό όμιλο.

Ποια σχέση είχε ο γιος του τέως βασιλιά που μόλις παντρεύτηκε με την πριγκίπισσα Diana

Η λίστα των καλεσμένων

Η λίστα με τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαρί Σαντάλ θα είναι παρούσα, πιθανότατα μαζί με την κόρη της Μαρία Ολυμπία. Το παρών στον γάμο Φίλιππου-Nina Flohr θα δώσουν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, αλλά και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη.

Άγνωστο παραμένει για το αν θα είναι στην Αθήνα και η βασίλισσα Λετίσια με τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας που είναι δεύτερος ξάδερφος του γαμπρού, αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (η Diana είχε βαφτίσει τον Φίλιππο).



Ο πολιτικός γάμος στην Ελβετία και ο αρραβώνας στην Ιθάκη

Στις 12 Δεκεμβρίου 2020 ο Φίλιππος και η Nina παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο St. Moritz στην Ελβετία με 12 μόνο προσκεκλημένους, ενώ τρεις μήνες νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2020, οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη.

Αυτός ο βασιλικός αρραβώνας έγινε μυστικά στην Ελλάδα κάτω από τη μύτη μας

Στις φωτογραφίες του αρραβώνα που είχε ανεβάσει η Nina στο δικό της Instaram account, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο σε έναν βράχο του νησιού του Ιονίου και ξεχωρίζει το μονόπετρο στο χέρι της.