Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Πατούλια Κατερίνα
Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Από τις 4 Ιουνίου 2021 μέχρι και σήμερα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν παρουσιάσει επίσημα την κόρη τους Lilibet Diana.

Mετά το Megxit, ο πρίκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν υπάρξει πολύ προστατευτικοί με τα παιδιά τους. Οι φορές που έχουμε δει τον Archie, τον πρωτότοκο γιο των Sussexes είναι μετρημένες ενώ η κόρη του ζευγαριού Lilibet Diana δεν έχει ακόμα κάνει το ντεμπούτο της στα μίντια.

Η περίπτωση του Archie

Ο Αrchie, το πρώτο παιδί των Sussexes γεννήθηκε ενώ οι γονείς του ήταν ακόμα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Archie φωτογραφήθηκε με τους γονείς του αρκετές φορές στον πρώτο χρόνο ζωής του ενώ ακόμα και μετά το Megxit, τον Μάρτιο του 2020, η μητέρα του Meghan είχε φροντίσει να τον παρουσιάσει στους fans της οικογένειάς της, στα πρώτα του γενέθλια, στο βίντεο εκείνο που η Markle του διάβαζε το αγαπημένο του παραμύθι.


https://www.instagram.com/p/B21J2_yl_rc

Η περίπτωση της Lilibet:

Ο Harry με την Meghan, ειδικά μετά την μετακόμιση στην Καλιφόρνια, έχουν προσπαθήσει να προστατεύσουν όσο περισσότερο μπορούν τόσο την προβολή του Archie όσο και την Lilibet.

Lilibet Diana: Μπλόκαρε η βάφτιση της κόρης της Meghan Markle και του Harry στο Λονδίνο

meghan harry lilibet

Και μπορεί να υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της γέννησης της Lilibet, αυτή δεν συνοδεύτηκε όμως ποτέ από επίσημη φωτογραφία της.
Ταυτόχρονα, ακόμα και στις φωτογραφίες των παιδιών των Sussexes που βλέπουμε στο διαδίκτυο αυτές είναι πάντα με καλυμμένο το πρόσωπό τους ενώ τα πρακτορεία έχουν σαφείς οδηγίες για την μη προβολή τους.

Σίγουρα δεν θα υπάρχουν παπαράτσι φωτογραφίες:

Οι fans που προσδοκούν φωτογραφίες παπαράτσι της Lilibet δεν θα χαρούν, μιας και κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Κανένα πρακτορείο, τονίζει ο βετεράνος φωτογράφος Giles Harrison δεν θα ρισκάρει να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τους Sussexes:

«Πολλοί φωτογράφοι έχουν αποφασίσει πως δεν αξίζει τον κόπο, δεν αξίζει με το τι θα ακολουθήσει, εκείνοι μπορούν να σου κάνουν μήνυση κι εσύ να μην μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε οικονομικό επίπεδο».

Πότε όμως θα δούμε την Lilibet Diana;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express και τον royal ειδικό Jonathan Sacerdoti είναι πιθανό να δούμε την κόρη του Harry και της Meghan στις γιορτές:

«Οι γονείς της, την προστατεύουν. Είναι άλλωστε μόνο ένα μωρό. Έχει απομακρυνθεί πλέον από τη λίστα διαδοχής του θρόνου και παρότι το όνομα του μωρού έχει προκύψει από το χαϊδευτικό της βασίλισσας, έχουν κάθε δικαίωμα ως γονείς της να την προφυλάξουν. Όσο βέβαια κρατάς κάποιον από τα μίντια, τόσο το κοινό θέλει να τον δει. Είναι πιθανό να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία και να δώσουν σε όλους την χαρά να την δουν, ίσως τα Χριστούγεννα ή σε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός. Πρέπει απλά να περιμένουμε».

Η μόνη φορά που είδαμε περίπου την Lilibet ήταν στο γραφείο της Markle, στο βίντεο για τα 40α γενέθλιά της.



Πάντως, η πρώτη ρήξη με την βασιλική οικογένεια, είχε έρθει για την Markle, όταν τέθηκε το θέμα της ασφάλειας του Archie

Θυμήσου τι εννοούμε στην gallery