H Meghan Markle εμφανίστηκε με το βραχιόλι της Diana στο Freedom Gala (photos)

Η λεπτομέρεια που ελάχιστοι πρόσεξαν στην εντυπωσιακή εμφάνιση της τέως Δούκισσας του Sussex.

Στην Νέα Υόρκη επέστρεψαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, με την νέα τους δημόσια εμφάνιση στο Freedom Gala να στρέφει πάνω της όλο το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Οι Sussexes «έβαλαν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας μόλις εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί και έδειχναν πιο κομψοί από κάθε άλλη φορά.

Η Meghan φόρεσε το βραχιόλι της Diana- H λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν

Στο αριστερό χέρι της η Meghan φορούσε το Cartier διαμαντένιο βραχιόλι της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Markle εμφανίζεται με το συγκεκριμένο κόσμημα σε δημόσια εμφάνιση, καθώς το φόρεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο.

«Ήθελαν να φορέσουν το βραχιόλι για να έχουν τη μητέρα (του Χάρι) μαζί τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης», εξήγησε τότε εκπρόσωπος της Δούκισσας στην εκπομπή «Today».

Το βραχιόλι αποτελεί κομμάτι της συλλογής της με κοσμήματα και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την Meghan. Λέγεται πως το φόρεσε για πρώτη φορά σε κρατικό δείπνο στα Φίτζι τον Οκτώβριο του 2018.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Meghan Markle

Μια maxi κόκκινη δημιουργία του οίκουCarolina Herrera και ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti επέλεξε η Meghan Markle για να παραστεί στο event και ήταν ειλικρινά εκθαμβωτική. Η κόκκινη παπαρούνα που κοσμούσε το πέτο του Harry είχει συμβολικό χαρακτήρα αφού είναι προς τιμήν της Ημέρας Μνήμης που τιμάται στις 11 Νοεμβρίου στην Βρετανία. Η τέως Δούκισσα του Sussex ήταν ιδιαίτερα ομιλιτική και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

«Meghan, είσαι περήφανη για τον σύζυγό σου», φώναζαν οι δημοσιογράφοι με την Markle να χαμογελά και να απαντά: «Πάντα είμαι περήφανη για εκείνον, ναι»!

Ξέσπασε ο πρίγκιπας Harry για τη λέξη Megxit: «Όλα ξεκίνησαν από ένα troll»

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Η πριγκίπισσα Diana φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα φαγητού μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης