Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Η εμφάνιση των Sussexes στο Salute to Freedom Gala στη Νέα Υόρκη δεν πέρασε απαρατήρητη και τα λόγια της Meghan για τον Harry συγκινούν.

Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle και η εμφάνιση στο Salute to Freedom Gala στη Νέα Υόρκη δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι Sussexes ξεχώρισαν μόλις εμφανίστηκαν με τη Meghan να τραβάει τα βλέμματα με την κατακόκκινη Carolina Herrera τουαλέτα της σε μια άκρως πριγκιπική εμφάνιση.

Η ξεχωριστή εμφάνιση στα κόκκινα

Η κόκκινη παπαρούνα που φορούσε ο Harry αλλά και η Meghan στο πέτο ήταν προς τιμήν της Ημέρας Μνήμης που τιμάται στις 11 Νοεμβρίου κυρίως στη Βρετανία και συμβολίζει το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Στη διάρκεια της εμφάνισης στο κόκκινο χαλί, η Meghan έσπευσε μάλιστα να απαντήσει στους δημοσιογράφους και να κάνει το πιο όμορφο κοπλιμέντο στον σύζυγό της:

«Meghan, είσαι περήφανη για τον σύζυγό σου», φώναζαν οι δημοσιογράφοι με την Markle να χαμογελά και να αποκρίνεται:
«Πάντα είμαι περήφανη για εκείνον, ναι»!



Η Meghan επέστρεψε πάντως στη φροντίδα των αγαπημένων της ανθρώπων, όπως εκείνη του make up artist κολλητού της, Daniel Martin, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και δημοσίευσε και σταθερό Post στο Instagram. Ο make up artist ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους της Markle στο baby shower που είχε κάνει το 2019 στη Νέα Υόρκη πριν τον ερχομό του Archie.

Στις ημέρες αυτές που ο Harry Με τη Meghan άφησαν την Καλιφόρνια για τη Νέα Υόρκη, ο Harry μίλησε σε διαδικτυακή σύνοδο και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον όρο Megxit τονίζοντας πως η λέξη ήταν δημιουργία ενός τρολ.

markle2

Ξέσπασε ο πρίγκιπας Harry για τη λέξη Megxit: «Όλα ξεκίνησαν από ένα troll»

Όσο για τη Meghan μίλησε στο New York Times DealBook Online Summit και αναφέρθηκε στα tabloids τονίζοντας πως είναι επιβλαβή για την πνευματική υγεία καταλήγοντας ως εξής:

«Ελπίζω μια μέρα να βγαίνουν με προειδοποιητική πινακίδα, όπως τα τσιγάρα»


https://www.instagram.com/p/CWHl77tLmkI

H ομιλία του Harry:

Ο Harry παρέμεινε επικεντρωμένος στην πνευματική υγεία και στον λόγο του, μίλησε για τους Βετεράνους και τόνισε πως πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη όχι μόνο τον σωματικό πόνο τους αλλά και τον πόνο στην ψυχή:

«Θέλω να μιλήσω επιγραμματική για κάτι άλλο που μέχρι πρόσφατα υπήρχε στο σκοτάδι, τις μη ορατές πληγές που έχουμε όλοι. Οι ουλές στο εσωτερικό που δεν βλέπει κανείς, αόρατα τραύματα που τους συμπεριφερθήκαμε σαν να μην υπήρχαν και έμελλε να κρυφτούν κάτω από το χαλί με τον φόβο της ντροπής, της ενοχής, της έλλειψης κατανόησης.



Κι όμως ξέρουμε πως το μυαλό είναι σαν ένας μυς, βιώνει το τραύμα και τον πόνο, είτε σε κάποια διαφωνία στο σπίτι, είτε φοράμε τη στολή είτε όχι. Και χρειάται εξάσκηση και ανάρρωση και φροντίδα, άσχετα με το ποιος είσαι ή το τι κάνεις. Ο σωματικός και ο πνευματικός πόνος είναι ένας και ο αυτός και όσο κι αν παλεύουμε να είμαστε σωματικά υγιείς, πρέπει να είμαστε και πνευματικά υγιείς. Η εμπειρία μου στον στρατό με έκανε αυτός που είμαι σήμερα και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που υπηρέτησα μαζί, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο», τόνισε ο Harry.

Διάβασε ακόμα:

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;

Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!