Η πριγκίπισσα Diana φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα φαγητού μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ιωάννα Τζανή
Η πριγκίπισσα Diana φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα φαγητού μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Την άγχωνε το γεγονός ότι έτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα και προτιμούσε να φάει κρυφά στην κουζίνα μετά το τέλος του γεύματος.

Αποκαλύψεις που φανερώνουν ότι η πριγκίπισσα Diana φοβόταν - ή σεβόταν σε υπερβολικό βαθμό - τη βασίλισσα Ελισάβετ, έκανε ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας, Darren McGrady.

Ο McGrady δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου μοιράστηκε μερικές πληροφορίες σχετικά με την εποχή που εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο σεφ εργάστηκε στο παλάτι του Buckingham για 11 χρόνια, μέχρι που μετακόμισε στο Παλάτι του Kensington, δουλεύοντας για την πριγκίπισσα Diana από το 1993 έως το 1997.

go to fashion brands diana

Diana: Θα εκπλαγείς με τη δουλειά που έκανε πριν γίνει πριγκίπισσα

Όπως καταλαβαίνεις, ο Darren McGrady ήταν βασικό μέλος του προσωπικού και γνωρίζει πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις συνήθειες και τις... φοβίες της βασιλικής οικογένειας, τις οποίες δε δίστασε να μοιραστεί με τους 200.000 συνδρομητές που τον ακολουθούν στο YouTube.


https://www.instagram.com/p/CV_Krx-M8sl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πριγκίπισσα Diana δεν απολάμβανε ιδιαίτερα τα γεύματα με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Συγκεκριμένα, ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας υποστήριξε ότι η Diana φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα όταν έτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα Ελισάβετ και προτιμούσε να πάει κρυφά στην κουζίνα για να φάει παραπάνω, αφού το γεύμα τους ολοκληρωνόταν.

«Ήξερα ότι η πριγκίπισσα θα κατέβαινε στην κουζίνα για να φάει μια δεύτερη μερίδα. Φοβόταν πολύ να ζητήσει δεύτερο πιάτο μπροστά στη βασίλισσα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας.



Ο σεφ πρόσθεσε ότι την ώρα που η πριγκίπισσα Diana έτρωγε στο τραπέζι της κουζίνας, της άρεσε ταυτόχρονα να συζητάει μαζί του για το «Φάντασμα της Όπερας» και το «Les Misérables».

Το αγαπημένο γλυκό της Diana και το κόπλο που είχε βρει ο σεφ για να... ξεγελάει τη βασίλισσα

Ο Darren McGrady ισχυρίστηκε, επίσης, ότι το αγαπημένο επιδόρπιο της Diana ήταν το crêpe soufflée, μια παραλλαγή των κλασικών γαλλικών pancakes.

Καθώς ο ίδιος αγαπούσε πολύ την πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχε βρει έναν έξυπνο τρόπο για να είναι βέβαιος ότι θα απολάμβανε την αγαπημένη της κρέπα κάθε φορά που έτρωγε στο τραπέζι της βασίλισσας. Ποια ήταν η τεχνική που ακολουθούσε;


https://www.instagram.com/p/CWDXMkBMTwe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο McGrady είχε αναλάβει να ετοιμάζει καθημερινά το μεσημεριανό μενού της βασιλικής οικογένειας και παρουσίαζε στην Ελισάβετ δύο επιλογές για να διαλέξει. Αυτό που έκανε ήταν να προσθέτει το crêpe soufflée στο μενού που πίστευε ότι δε θα άρεσε ιδιαίτερα στη βασίλισσα, ώστε η Diana να απολαμβάνει πάντα το αγαπημένο της γλυκό. «Έπιανε κάθε φορά», υποστήριξε ο McGrady.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο λόγος που το «ανεκτίμητο» κειμήλιο της Diana πηγαίνει στη Charlotte και όχι στη Lilibet

Crown: Η πλέον επίμαχη συνέντευξη στη ζωή της Diana θα γίνει σκηνή στην πέμπτη σεζόν στο Netflix

Πριγκίπισσα Diana: Ό,τι και να λένε αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτάς της ζωής της