Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι royals του πλανήτη

Μαρία Ροδίτη

Εσύ φαντάζεσαι ποια είναι η περιουσία του Πρίγκιπα Καρόλου;

Όλες μας εντυπωσιαζόμαστε μπροστά στη θέα των butlers να ανοίγουν τις πόρτες των πολυτελών οχημάτων στα μέλη των βασιλικών οικογενειών, ή στα ρούχα που οι royals επιλέγουν να φορέσουν στις επίσημες περιστάσεις. Και όλες καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστια οικονομική επιφάνεια.

Αλήθεια, όμως, εσύ ξέρεις ποια είναι η περιουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ ή του Πρίγκιπα William; Μπορεί στο περίπου να φαντάζεσαι ένα ποσό, αλλά πιθανότατα ο νους σου να μην πάει στα… εκατομμύρια και δισεκατομμύρια (ναι, ναι!) που έχουν στον λογαριασμό τους!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Βασιλιάς Harald της Νορβηγίας

Για τους κοινούς θνητούς μια περιουσία που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια δολάρια μοιάζει αμύθητη. Για τους royals, ωστόσο, πρόκειται για ένα σχετικά μικρό ποσό. Ό,τι κι αν συμβαίνει, αυτή ακριβώς είναι η περιουσία του βασιλιά Harald Ε’ της Νορβηγίας, η οποία τον κατατάσσει ανάμεσα στις πιο πλούσιες βασιλικές προσωπικότητες του πλανήτη.

Πρίγκιπας William

Ο 39χρονος Δούκας του Cambridge κατατάσσεται ανάμεσα στους πλουσιότερους royals και για αυτό ευθύνεται η μητέρα του, Diana. Ειδικότερα, η περιουσία του από την αείμνηστη πριγκίπισσα και μαμά του υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Συνυπολογίζοντας σε αυτά και τον πλούτο της συζύγου του, Kate Middleton, που φτάνει τα 7 εκατομμύρια δολάρια και προέρχεται από τους γονείς της και την εταιρεία προμηθειών πάρτι που έχουν, καταλαβαίνεις για τι… τραπεζικό λογαριασμό μιλάμε.

Βασίλισσα Margrethe II

Με περιουσία που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια, η Βασίλισσα Margrethe II της Δανίας κατατάσσεται ανάμεσα στους πλουσιότερους royals του κόσμου. Έχει, ωστόσο, χρησιμοποιήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων της με έναν απροσδόκητο τρόπο.



Ειδικότερα, εκείνη και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Henrik, παρήγγειλαν το 2003 έναν τάφο κατάλληλο για βασίλισσα. Ο τάφος φιλοτεχνήθηκε από τον Bjørn Nørgaard, καθηγητή και γλύπτη, κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια και χρειάστηκε 15 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Βασιλιάς Carl XVI

Ο Βασιλιάς της Σουηδίας ήταν αρκετά «άτακτος» στα νεανικά του χρόνια και έχει κατονομαστεί πολλά φορές από τα διεθνή media ως playboy.

Θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους βασιλιάδες του πλανήτη με περιουσία που φτάνει τα 70 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία στο νησί Oland καθώς και ιδιοκτησία του Παλατιού Solliden.

Βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας

Μπορεί το 2013 και μετά από 33 χρόνια στον θρόνο να αποσύρθηκε, αλλά η Βεατρίκη συνέχισε να έχει μια θέση ανάμεσα στους πιο πλούσιους royals του κόσμου.

Ποια είναι η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της; Τα 200 εκατομμύρια δολάρια!

Περίμενε! Στην gallery θα δεις ακόμη πέντε από τους πιο πλούσιους royals του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

The Princes and The Press: Η αποκάλυψη για την πλεκτάνη κατά του Harry με τηλεφωνικές υποκλοπές

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης