«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Πατούλια Κατερίνα
«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Η Βασιλική οικογένεια και όχι μόνο πια, δεν θέλει με τίποτα να γίνει η βάπτιση της Lilibet στο Λονδίνο και δη, στο κάστρο του Windsor.

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το πρώτο μέρος του αφιερώματος για την κόντρα των δύο πριγκίπων στο BBC με τη βασιλική οικογένεια να αποφασίζει να μποϊκοτάρει πια το δίκτυο μετά την απόφασή του να προβάλλει το ντοκιμαντέρ Princes and the Press.

Κι ενώ είμαστε εν αναμονή του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ που θα αναλύσει τη σχέση του William με τον Harry από τον βασιλικό γάμο του μικρότερου το 2018 με τη Meghan Markle και ως σήμερα με το Megxit και όσα αυτό επέφερε στη σχέση των δύο αδερφών, η εφημερίδα Express δημοσιεύει ένα poll το οποίο καίει τους Sussexes.

harrywilliam

The Princes and The Press: Η αποκάλυψη για την πλεκτάνη κατά του Harry με τηλεφωνικές υποκλοπές

Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση της Lilibet Diana:



Έχουν περάσει πέντε μήνες από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και στο διάστημα αυτό οι Sussexes έχουν αποφασίσει να μην παρουσιάσουν τη μικρότερη αδερφή του γιου τους Archie στο κοινό, με τις ελπίδες των fans του να συσσωρεύονται για τις γιορτινές ημέρες και την δημοσίευση μιας οικογενειακής κάρτας της οικογένειας του Harry.

Σε εκκρεμότητα μένει ακόμα η βάπτιση της Lilibet Diana. Αυτό που γνωρίζαμε είναι πως η Markle έχει την πρόθεση και τη διάθεση να βαφτίσει την κόρη της στο κάστρο του Windsor, όπου έλαβε χώρα και ο γάμος της το 2018 και η βάπτιση του γιου της Archie το 2019.

Αυτό που επίσης φημολογούνταν ήταν το βέτο που έθεσε ο πρίγκιπας William ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να γίνει η βάπτιση της ανιψιάς του στο Λονδίνο και δη στο Windsor.

Το νερό από τα Άγια Χώματα:



Η εφημερίδα Express επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος στο πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή ζήτησε μπουκάλι από το ιερό νερό και το πήρε μαζί του στο Λονδίνο. O Rustom Mekhjian, υπεύθυνος στο baptism site της Ιορδανίας επιβεβαίωσε πως η βασιλική οικογένεια ζήτησε νερό.

«Οι άνθρωποι στην πρεσβεία ζήτησαν μερικές ντουζίνες μπουκαλιών με το ιερό νερό και τους δώσαμε 5 ή έξι ντουζίνες πριν το ταξίδι, δεν του ρώτησα που θα χρησιμοποιηθεί αλλά μου είπαν πως το ήθελαν για τα παιδιά που θα βαπτιστούν αργότερα», τόνισε ο υπεύθυνος στη Mail On Line.

Και η πραγματικότητα είναι πως μετά την επιστροφή του Κάρολου, το νερό πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στη δίπλα βάπτιση του γιου της Zara Tindall- κόρης της πριγκίπισσας Άννας και του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας- κόρης του πρίγκιπα Andrew. Το παρόν στη διπλή βάπτιση έδωσε και η βασίλισσα σε μια σπάνια πια εμφάνιση εκτός κάστρου του Windsor.



Έμεινε νερό και για τη βάπτιση της Lilibet;

Γνωρίζουμε πως η Meghan Markle στην πρόσφατη εμφάνιση στην Elen De Generes δεν μίλησε για τα πλάνα της οικογένειάς της για τις γιορτινές ημέρες και περιορίστηκε να πει πως τη γιορτή των Ευχαριστιών θα την περάσει μαγειρεύοντας στο σπίτι με τα παιδιά και τον Harry. Κι ενώ όλοι περίμεναν να δουν την Markle στο Λονδίνο μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, ένα poll της Express δείχνει πως οι Λονδρέζοι δεν επιθυμούν μια βάπτιση της Lilibet στη χώρα τους.

Στο poll στο οποίο έλαβαν μέρος 20,495 άνθρωποι από τις 17 ως τις 22 Νοεμβρίου 2021, το 94% του κόσμου τόνισαν πως o Harry και η Meghan δεν πρέπει να βαπτίσουν την κόρη τους στο Windsor.

Ανάμεσα στο σχόλια του κόσμου αναφερόταν πως ο Harry επέλεξε ο ίδιος να ζει μια ζωή μακριά από τη βασιλική οικογένεια, οπότε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor δεν αποτελεί επιλογή για τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση

Harry και Meghan απέρριψαν την πρόταση της βασίλισσας για τα Χριστούγεννα

Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Harry-Meghan: Δε θα βαφτίσουν την Lilibet στο Windsor αλλά στην Καλιφόρνια- Έξαλλη η βασίλισσα