H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Πατούλια Κατερίνα
H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Στις αρχές Νοεμβρίου, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, επέστρεψε για λίγες μόνο ημέρες πίσω στα παιδιά της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία και σε κλινική για να ξεπεράσει την κόπωση ψυχική και σωματική.

Μόλις χτες ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η Charlene δεν πάσχει ούτε από καρκίνο, ούτε από covid19:

«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου.

Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», τόνισε ο Αλβέρτος, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει ούτε που βρίσκεται η σύζυγός του αλλά ούτε και το πότε θα επιστρέψει.


https://www.instagram.com/p/CRHBkXCFYwd

Η αποκάλυψη για τις επεμβάσεις στην Νότιο Αφρική

Κι ενώ ο Αλβέρτος παρουσιάζει την Charlene σαν να υποφέρει μόνο από την ψυχική της υγεία, φίλοι της από το Μονακό τονίζουν στην Page Six πως η βασιλική οικογένεια του Μονακό προσπαθεί να υποβαθμίσει την περιπέτεια που έζησε η Charlene στην Αφρική:

.«Είναι άδικο που παρουσιάζεται σαν να έχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογική ή ψυχικής υγείας, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το Παλάτι δεν λέει πως η πριγκίπισσα παραλίνο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική«, τόνισε πηγή από το περιβάλλον της 43χρονης, εξηγώντας πως η μόλυνση που έπαθε η πριγκίπισσα στη μύτη, το αυτί και τον λαιμό είχε σαν να πάθει μια μεγάλη επιπλοκή στο προηγούμενο χειρουργείο της και να επηρεαστεί η κατάποση.

Τους τελευταίους έξι μήνες η πριγκίπισσα δεν μπορεί να φάει στερεές τροφές και πίνει υγρά μόνο με καλαμάκι, έχοντας σαν αποτέλεσμα να χάσει το μισό της βάρος», τονίζει η πηγή.



Σύμφωνα με όσα συμπληρώνει η πηγή της Page Six, η Charlene σίγουρα δεν έχει χάσει το μυαλό της ούτε υποφέρει από κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα αλλά είναι εξουθενωμένη από το να μην μπορεί να τραφεί σωστά και της έλειπαν τα παιδιά της όσο τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δεν είναι στο Μονακό! Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Αλβέρτου για την υγεία της

Η πριγκίπισσα Charlene εισήχθη σε μονάδα θεραπείας - Νέες αποκαλύψεις από τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Charlene: Πώς η χαμογελαστή καλλονή έγινε η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό