Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που κοινοποίησε το ζευγάρι αποκαλύπτει το πρόσωπο της μικρής Lilibet, αλλά και του πρωτότοκου, Archie. 

Επιτέλους το πρόσωπο της Lilibet Diana αποκαλύφθηκε. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κυκλοφόρησαν την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους στην οποία για πρώτη φορά βλέπουμε την κορούλα τους, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι

Το μήνυμα της κάρτας

Η Meghan, ο Harry και τα δυο παιδιά τους απεικονίζονται στη χριστουγεννιάτικη κάρτα. Το ζευγάρι χαμογελά πλατιά κρατώντας τα δυο παιδάκια του.

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της μικρής Lilibet, αλλά και τον μικρό Archie στην αγκαλιά του μπαμπά του.

This is the first image Prince Harry and Meghan have released of their daughter Lilibet

Το μήνυμα στην κάρτα γράφει: «Καλές γιορτές. Αυτόν τον χρόνο, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μάς έκανε οικογένεια».

Και συνεχίζει: «Καθώς περιμένουμε το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες - από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ' αποδοχών: Team Rubicon, Καλώς ήρθες. US, Human First Coalition, Humanity Crew & Paid Leave For All, PL+US, Marshall Plan for Moms».

«Το ζευγάρι ολοκλήρωσε το μήνυμά του γράφοντας: Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και έναν επιτυχημένο νέο χρόνο από την οικογένειά μας σε εσάς. Όπως πάντα, Harry, Meghan, Archie & Lili».

Η γέννηση της Lilibet

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 ήρθε στη ζωή η κορούλα της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry.

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», ανέφερε η γραμματέας του ζευγαριού.



Η έξι μηνών Lilibet γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια, ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Cover photo: @alexilubomirski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Meghan Markle τώρα και παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης