H Meghan Markle τώρα και παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Πατούλια Κατερίνα
H Meghan Markle τώρα και παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Η δούκισσα του Sussex εμπνεύστηκε από την DeGeneres και θα αναλάβει τη δική της εκπομπή.

Στη μικρή οθόνη θα δούμε όπως όλα δείχνουν τη Meghan Markle η οποία από τη μια θέλει να μπει στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ και από την άλλη οι φήμες την θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του δικού της talk show.

Η προοπτική μιας τηλεοπτικής εκπομπής:

Χωρίς να προδίδει τις πηγές του, ο royal expert Neil Sean μίλησε για την πιθανότητα να δούμε την Meghan ως παρουσιάστρια στο εγγύς μέλλον.

Η Markle έδειξε άλλωστε την άνεση μπροστά στην κάμερα και στη συνέντευξη στην Oprah αλλά και στην πιο πρόσφατη συνέντευξη στην Ellen De Generes που έδειξε το χιούμορ που έχει και ενώ προσπάθησε να υιοθετήσει το προφίλ που είχε και πριν τη σχέση και τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry.

meghan

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση

Τη χρονιά αυτή που η 40χρονη δούκισσα του Sussex έκανε πολλές zoom κλήσεις, φάνηκε το πόσο καλή οικοδέσποινα θα μπορούσε να γίνει η σύζυγος του πρίγκιπα και η εμφάνιση στην Ellen, την ενέπνευσε να κάνει σχέδια για ανάληψη δικής της εκπομπής.



«Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης πάντα αναζητούν κάποιον που να φέρνει τηλεθέαση. Σίγουρα δεν σκοπεύει να κάνει μια εκπομπή με χαλαρή κουβέντα με celebs αλλά μια πιο προσωπική εξομολόγηση με πολιτικούς, ηγέτες, ανθρώπους της αγοράς που όλοι θα ήθελαν να ακούσουν. Σύμφωνα με πολύ καλή πηγή, η Meghan έχει φτιάξει ένα αυστηρό πλάνο για το τι θεωρεί πως μπορεί να κάνει στην επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που θα την εμπιστευτούν και να πουν την ιστορία τους με έναν ξεχωριστό τρόπο. Σίγουρα κάποιο δίκτυο στην Αμερική θα ήθελε πολύ ένα σόου σαν αυτό. Είτε μιλάμε για μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε για μια σειρά, κάποιος θα ενδιαφερθεί», τόνισε ο royal αναλυτής.



Η σύγκριση της Meghan με την Kris Jenner:

«Αν θυμάστε πριν μερικά χρόνια, το FOX αποφάσισε να δώσει εκπομπή στην Kris Jenner, ξόδεψαν εκατομμύρια και δούλεψαν χιλιάδες για να γίνει πραγματικότητα ενώ δεν το είδε κανείς. Ίσως βέβαια το Meghan Talks, η εκπομπή της Markle να έχει επιτυχία», κατέληξε ο Sean.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ

Η απίθανη γκάφα με τον πρίγκιπα Harry: Τον πέρασαν για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η μεγάλη νίκη της Meghan Markle: Κέρδισε τη δίκη αλλά και τη βασίλισσα και την Kate Middleton