Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι

Ιωάννα Τζανή
Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι

Η αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους, αναστάτωσε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, αλλά τους έδεσε ακόμη περισσότερο.

Η αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς και οι ισχυρισμοί των Sussexes για κακομεταχείριση και ρατσισμό κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, ήταν γεγονότα που στοίχισαν πολύ στην Kate Middleton και τον πρίγκιπα William.

Ωστόσο, οι δυο τους υποστήριξαν απόλυτα ο ένας τον άλλον σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η βασιλική οικογένεια και ήρθαν ακόμη πιο κοντά σαν ζευγάρι.


https://www.instagram.com/p/CXjutZYsOCD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

kate middleton3

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Οι δυσκολίες έφεραν ακόμη πιο κοντά την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο PEOPLE μία στενή φίλη της Middleton, «η Kate ήταν πραγματικά πολύ στενοχωρημένη με όλα αυτά. Όλα όσα συνέβαιναν με τον Harry και τη Meghan ήταν πολύ αγχωτικά, αλλά αν μη τι άλλο, την έφεραν πιο κοντά με τον σύζυγό της. Στενοχωριόταν που έβλεπε τον William τόσο αναστατωμένο. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση».



Τον περασμένο μήνα, η Kate Middleton έσπευσε να αλλάξει θέμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε ένα σχολείο, όταν ένας από τους μαθητές τη ρώτησε για τη Meghan και τον Harry.

Η Δούκισσα του Cambridge απάντησε αμέσως «Τι άλλα;», κάνοντάς μας να καταλάβουμε πόσο πολύ τη στενοχωρεί και την αναστατώνει το να μιλάει για τους Sussexes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλήρης στήριξη στον πρίγκιπα Harry από τη θεία του Sarah Ferguson: «Η Diana τον ήθελε ευτυχισμένο»!

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά