Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

Το σνομπάρισμα που δέχεται η δούκισσα του Sussex συνεχίζεται.

Μέχρι τώρα, ο περισσότερος κόσμος έχει καταλάβει ότι, αν έχει κάποια προτίμηση η βασίλισσα Ελισάβετ σε κάποια από τις συζύγους των εγγονών της, αυτή είναι σίγουρα προς τη Kate Middleton. Η τελευταία είναι που ζει σύμφωνα με τον βασιλικό «νόμο», δε στενοχωρεί τη μονάρχη κάνοντας του κεφαλιού της και, γενικά, είναι υπόδειγμα βασιλικού μέλους.

Η Meghan Markle, από την άλλη, μπήκε αρκετά αργότερα στα του παλατιού και μοιράστηκε εξαρχής τις σκέψεις της με τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος, βέβαια, και πριν τη γνωρίσει δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τις πρακτικές των royals. Ήταν ανέκαθεν ατίθασο πνεύμα, όπως η μαμά του, πριγκίπισσα Diana. Οπότε, με τη Meghan τα βρήκαν σε αυτό το κομμάτι και ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Ελισάβετ τη σνόμπαρε εντελώς σε μία πολύ συνηθισμένη παράδοση.




Η απίθανη γκάφα με τον πρίγκιπα Harry: Τον πέρασαν για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η Ελισάβετ δανείζει συνεχώς κοσμήματα στην Kate

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πολλές φορές δανείσει κοσμήματά της στη σύζυγο του πρίγκιπα William, όπως το πρόσφατο παράδειγμα που φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια στο Αββαείο του Westminster για τη χριστουγεννιάτικη συναυλία. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται μεταξύ των royal ανά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CXOvPZwsgWe

Το σνομπάρισμα στη Meghan

Ωστόσο, στη Meghan δεν έχει δανείσει τίποτα παρά την τιάρα που φόρεσε στον γάμο της με τον Harry στις 19 Μαΐου του 2018. Δηλαδή, και να ήθελε να μην της δώσει τίποτα, στη μέρα του γάμου θα ήταν πολύ βαρύ να το κάνει.

Αυτό, όμως, σημαίνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο την Kate. Περί συμπάθειας, δεν το σχολιάζουμε καν γιατί είναι κάπως αυτονόητο.



Η royal expert Daniela Elser είπε στο News Au: «Αν και η πρώην ηθοποιός μπορεί να έχει στην ιδιοκτησία της κομμάτια που ανήκαν προσωπικά στην Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, το να φορέσει μεγάλα κοσμήματα από το βασιλικό θησαυροφυλάκιο ήταν ένα προνόμιο που δεν απόλαυσε ποτέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της στο Instagram - Το μήνυμα μέσα από την κλινική

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε και δημοσίευσε φωτογραφία που δεν έχουμε δει ποτέ

Τρέμει το Παλάτι! Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει για όλα - Νέα κόντρα με William για χάρη του Καρόλου