Οι Beckhams κάλεσαν μόνο την Kate και τον William στον γάμο του γιου τους και αγνόησαν τον Harry

Κατερίνα Μπούσιου
Prince William, Duke of Cambridge, mingles with soccer player David Beckham during a private reception at the British Consul-General's residence in Los Angeles, Friday, July 8, 2011. (AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Βρέθηκαν σε μεγάλο δίλημμα και λόγω πρωτοκόλλου για το ποιον έπρεπε να καλέσουν. 

Καιρό είχε να ζήσει τέτοια μεγαλεία το Hollywood και μάλιστα με βρετανικό αέρα. Ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz το Σάββατο, συγκέντρωσε λίγους και καλούς celebrities, ενώ κάποιοι δεν παρέστησαν γιατί απλούστατα, δεν καλέστηκαν. Πάντως οι γονείς του γαμπρού είχαν το μεγαλύτερο δίλημμα, λόγω και των καλών σχέσεων που έχουν με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, για το ποιον από τους Royals έπρεπε να καλέσουν.

Το προσκλητήριο έφτασε μόνο σε ένα ζευγάρι

Εδώ και λίγες εβδομάδες, πολλά μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό, ανέφεραν πως ο Harry και η Meghan, παρόλο που μένουν στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια, (ενώ ο γάμος ήταν στο Palm Beach), θα ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους του νεαρού ζευγαριού, λόγω και της πολύ καλής σχέσης που έχουν με τους Beckhams. Άλλωστε η Victoria και ο David ήταν καλεσμένοι στον δικό τους γάμο το 2018.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο έπρεπε να προλάβουν τις παρεξηγήσεις, αλλά και τις παρατυπίες. Γιατί όφειλαν να μην αγνοήσουν την Kate και τον William που αποτελούν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τον πρίγκηπα 3ο στην σειρά διαδοχής στον θρόνο με τον οποίο επίσης διατηρούν φιλικές επαφές. Για αυτό και προτίμησαν να καλέσουν μόνο εκείνους και να αγνοήσουν ευγενικά τον Harry και την Meghan. Οι οποίοι και προφανώς θα κατάλαβαν, ότι σε πολλά τέτοια καλέσματα έρχονται δεύτεροι ή απλά αγνοούνται.

Η απάντηση από τον William

Φυσικά και μόλις ελήφθη η πρόσκληση, ο William έστειλε τις καλύτερες ευχές του για το ζευγάρι, αλλά ζήτησε συγγνώμη που δεν θα μπορούσαν να παρεβρεθούν. Είχε προηγηθεί η μεγάλη τους περιοδεία στην Καραϊβική και δεν θα μπορούσαν να ξαναφύγουν για το εξωτερικό. Το αν έστειλαν γαμήλιο δώρο στον Brooklyn και την Nicola, δεν το γνωρίζουμε, αλλά εικάζουμε ότι θα τήρησαν τους κανόνες αβρότητας και ευγένειας.

Η τρυφερή φωτογραφία του David με τα αγόρια του

Από τις ωραιότερες πάντως στιγμές της τελετής, ήταν εκείνη λίγο προσέλθει ο γαμπρός. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Brooklyn, μαζί με τον πατέρα του και τα δύο άλλα αγόρια της οικογένειας, Romeo και Cruz, φαίνεται να πηγαίνουν γεμάτοι χαμόγελα στον χώρο που έγινε ο γάμος. Μία πολύ όμορφη αλλά συνάμα και πολύ συγκινητική φωτογραφία, που δημοσίευσε ο ίδιος ο David Beckham, γράφοντας μάλιστα ότι νιώθει περήφανος για τα αγόρια του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης